Neler Yeni

Rootsuz Telefona Root Atarsam İçindeki Veriler Silinir Mi?

Sergeant Cross

80+ Bronze
Agalar telefonuma Root atmak istiyorum.

Telefonuma Root atarsam içindeki veriler silinir mi? Ayrıca telefonumu önce güncellesem, sonra root atsam güncel sürüm kalır mı?

Bir de root hakkında hiçbir şey bilmiyorum, nasıl yapacağımı gösteren bir video atat mısınız?

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
root atmak kolay iş değil telefonunun marka modeli ne

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.
Agalar telefonuma Root atmak istiyorum.

Telefonuma Root atarsam içindeki veriler silinir mi? Ayrıca telefonumu önce güncellesem, sonra root atsam güncel sürüm kalır mı?

Bir de root hakkında hiçbir şey bilmiyorum, nasıl yapacağımı gösteren bir video atat mısınız?
Root atıo ne yapacaksın ki ?

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
GameGuardian kullanacağım. Ayrıca artık güncelleme de almıyor telefon.
gameguardıan kullanmak için rootun illa olmasına gerek yok diye biliyorum tam olarak ne için kullanıcaksın gg yi?

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Knk oyun için kullanacağım ayrıca telefon bayağı yavaşladı değerlendirmek istedim.
root nasıl atılıyor bilmiyorum ama root atarsan telefonun garanti gidiyor bildigim kadarıyla. telefonun garanti yoksa atabilirsin kafana göre
birkaç tane uygulama vardı telefonu rootluymuş gibi gösteren onlara bakabilirin ben kullanıyordum önceden şuan isimlerini unuttum uygulamaların çalışma şekli şu şekildeydi. indirdigin uygulama 2.bir telefonmuş gibi aynı oyunu 2.kez açıyordu oradan rootlu görünüyordu daha sonra gameguardianı oyunda açabiliyordun

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Kesin silinecek diye bir şey yok ama riski yüksek. Ben root atarken genelde wipe data yapmayı tercih ediyom, ne olur ne olmaz temiz cihaz olsun. Hem dosya yedeklemek varken neden uğraşıyorsunuz. Atin pc ye geçin.

Sergeant Cross

80+ Bronze
Peki telefonu rootluymuş gibi gösteren uygulamala önerisi verir misiniz? Ayrıca o uygulamaların verilere bir etkisi yoktur değil mi?

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
kmk root işini çok bilmiyosan ilk önce form doldurup izin istiyorsun ve artık teelfon tamamen senin garanti dışı kalıyor hiçbir hizmetten fayadanamıyorsun yani izin almadan root atmaya kalkarsan telefonun kitlenir bidahada açamazsın telefoncuya götürür bitane yazılım atar telefoncu s3 gibi çalışır telefonun hiçbişey kaldırmaz o yüzden bilmiyorsan kendin yapma telefoncuya yaptır

Sergeant Cross

80+ Bronze
kmk root işini çok bilmiyosan ilk önce form doldurup izin istiyorsun ve artık teelfon tamamen senin garanti dışı kalıyor hiçbir hizmetten fayadanamıyorsun yani izin almadan root atmaya kalkarsan telefonun kitlenir bidahada açamazsın telefoncuya götürür bitane yazılım atar telefoncu s3 gibi çalışır telefonun hiçbişey kaldırmaz o yüzden bilmiyorsan kendin yapma telefoncuya yaptır
Knk telefonum zaten 2018 model, garantisi yok. Ayrıca telefonum artık güncelleme de almıyor. Yani root bana sorun teşkil etmiyor.

Top Bottom