Neler Yeni

Rotring 600 mü Scrikss Graph-X hangisini almalıyım?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Arkadaşlar bu sene yks'ye hazırlanıyorum. Senelerdir ana kalem olarak plastiği kırılma sorunu olmasına rağmen Deep kullanıyordum. Şimdi o yeniden bozulunca kaliteli bir kalem almaya karar verdim. Onu yeniden alacağım okula kaliteli kalemle gidilmez ama evde veya dershanede kullanmayı düşündüğüm kalem arıyorum bu ikisi arasında kaldım.

Rotring 400-500 arası fiyatlarda Scrikss 130-140 arası

Rotring elbet çok daha iyidir ama o fiyat verilir mi emin değilim hatta Scrikss'in beyaz rengi çok hoşuma gitti.

Dershanede bi hocamda Rotring 600 ve 800 var diğer hocamda da Scrikss Graph X var. Graph X'te renk soyulma sorunu var diyorlar hocamdaki de biraz soyulmuştu ama kaliteli ağır geldi gözüme. Rotring zaten iyi çıtayı 800'e çıkarmıyorum çok ta hoşuma gitmedi zaten.

Sizce parayı basıp kaliteli diyip Rotring 600 mü? Yoksa rengi güzel soyulsa da ucuzdur koymaz diyip Graph-X mi?

Evet ağır kalemler el yorabilir ama tasarımları metal olmaları çok hoşuma gidiyor. Çok yorulursam Deep'e geçerim canım kalemim :D

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
X graph alma ucu gevședi 1 senelik kullanımda hiç bir șekildede sağlam durmadım.Rotring al.600 ü bilmiyorumda 500 de ucu içine girmiyordu dikkat et ona da yamulursa sakat.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X graph alma ucu gevședi 1 senelik kullanımda hiç bir șekildede sağlam durmadım.Rotring al.600 ü bilmiyorumda 500 de ucu içine girmiyordu dikkat et ona da yamulursa sakat.
500'ün tutma yeri hariç oranın üstü plastik 600 full metal. O yüzden ilgimi çekiyor zaten. Scrikss'in rengi çok hoşuma gitti valla ama kalitesinden biraz şüpheliyim. O renkten 600'de yok

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
500'ün tutma yeri hariç oranın üstü plastik 600 full metal. O yüzden ilgimi çekiyor zaten. Scrikss'in rengi çok hoşuma gitti valla ama kalitesinden biraz şüpheliyim. O renkten 600'de yok
Scricks beyaz dediğin krem büyük ihtimalle beyaz yok.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Arkadaşlar bu sene yks'ye hazırlanıyorum. Senelerdir ana kalem olarak plastiği kırılma sorunu olmasına rağmen Deep kullanıyordum. Şimdi o yeniden bozulunca kaliteli bir kalem almaya karar verdim. Onu yeniden alacağım okula kaliteli kalemle gidilmez ama evde veya dershanede kullanmayı düşündüğüm kalem arıyorum bu ikisi arasında kaldım.

Rotring 400-500 arası fiyatlarda Scrikss 130-140 arası

Rotring elbet çok daha iyidir ama o fiyat verilir mi emin değilim hatta Scrikss'in beyaz rengi çok hoşuma gitti.

Dershanede bi hocamda Rotring 600 ve 800 var diğer hocamda da Scrikss Graph X var. Graph X'te renk soyulma sorunu var diyorlar hocamdaki de biraz soyulmuştu ama kaliteli ağır geldi gözüme. Rotring zaten iyi çıtayı 800'e çıkarmıyorum çok ta hoşuma gitmedi zaten.

Sizce parayı basıp kaliteli diyip Rotring 600 mü? Yoksa rengi güzel soyulsa da ucuzdur koymaz diyip Graph-X mi?

Evet ağır kalemler el yorabilir ama tasarımları metal olmaları çok hoşuma gidiyor. Çok yorulursam Deep'e geçerim canım kalemim :D
Ben de bu çelişkide kalmıştım Scrikss Graph-X aldım. 8 aydır kullanıyorum.Harika bir kalem

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Ben de bu çelişkide kalmıştım Scrikss Graph-X aldım. 8 aydır kullanıyorum. Harika bir kalem
Hocam artık çok geç ya :D Rotring 600'ü almış babam bana kendine de Graph-X siyah almış. Kremi ayrı güzeldi de 600 de çok güzel sıkıntı yok.

Rulep

80+ Gold
grapx dengesiz bir kalem ve ağır 600 tercih edin 500 kullanıyorum 5 yıldır beni sal diyor artık ama hala kullanıyorum
Hocam artık çok geç ya :D Rotring 600'ü almış babam bana kendine de Graph-X siyah almış. Kremi ayrı güzeldi de 600 de çok güzel sıkıntı yok.

neverider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan akan
Graphx iç kısmı kırılıyor alma geçen sene kullandığım bir kalem vardı Bu kalem
Graphx gibi kullanımı sadece biraz daha kalın bence Bi kırtasiye falan bakabilirsin bulursun diye düşünüyorum benim hoşuma gitmişti 4-5 ay kullandım arkadaşım çaldı.

Rulep

80+ Gold
Graphx gibi kullanımı sadece biraz daha kalın bence Bi kırtasiye falan bakabilirsin bulursun diye düşünüyorum benim hoşuma gitmişti 4-5 ay kullandım arkadaşım çaldı.
Güzel kalem alacaklara ben de öneririm

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Sonda patladım :D
600'ü sipariş vermiş babam kendine de graph-x almış çok kullanacağını zannetmiyorum da onu da deneriz sıkıntı yok. 600'ü ben kullanıcam inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel kalem alacaklara ben de öneririm
Hocam bir de uni kuru toga var teknolojisi çok hoşuma gitti ama tasarım bana çok kötü geldi. Fiyatı da iyiymiş aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,212
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom