İnternette 10 lira olan Rotringler çakma oluyor, çabuk bozuluyor.
Gidin adam akıllı Rotring 300 ya da 500 alın.
Çakması çok internetteki çakmadır büyük ihtimal ve tikky güzel bir kalem i
Genel olarak güzel bir kalem, Ben Rotring Tikky 2 0,35 kullanıyorum gayet iyi.
bu arada ben arada çizim falanda yapıyorum ucu kırılıyormuş ben kirarim diye korkuyorumGüzel kalemdir kendisi. Daha üst bütçede Faber Castell Grip öneririm.
Yok ya sorun olacağını düşünmüyorum. İnternette 10 TL orijinal imkansız şuan aldığınızı kullanın iyidir.bu arada ben arada çizim falanda yapıyorum ucu kırılıyormuş ben kirarim diye korkuyorum
0.35 çok ince değil miGenel olarak güzel bir kalem, Ben Rotring Tikky 2 0,35 kullanıyorum gayet iyi.
İnce baya ama kullanıyorum bir de 0,7 Faber Castll var arada onu kullanıyorum değişiyor.0.35 çok ince değil mi
Yinede sağlam uçlar kullanıldığında sorun yaratmıyor. Ayrıca zaten onlar hafif eller için uçlu kalemler.0.35 çok ince değil mi
İnternettekiler orijinal mi? Önerebileceğiniz bir yer var mı?Gidin adam akıllı Rotring 300 ya da 500 alın.
Ben orijinal Tikky için olan uç kullanıyorum. ayrıca 0,35 kullanmadan önce sadece 0,7 kullanırdım benYinede sağlam uçlar kullanıldığında sorun yaratmıyor. Ayrıca zaten onlar hafif eller için uçlu kalemler.
iade ettim arkadaşlar kırtasiyeye sorduğumda oda kırılır dediÇakmaları mevcuttur o kalemin. Ama sağlam kalemdir.
Yinede sağlam uçlar kullanıldığında sorun yaratmıyor. Ayrıca zaten onlar hafif eller için uçlu kalemler.