Şöyle bir indirim gördüm. + Bkm kitapta belirli bir fiyatın üstünde alışveriş yapınca ek indirim oluyor. Belki işinize yarar
( çoğu Amazon da daha ucuzmuş Amazona bakabilirsiniz)
![]()
Rotring | bkmkitap.com - Türkiye'nin En Büyük Kitap Mağazası
Rotring' e ait tüm ürünleri Rotring 'den yeni çıkan tüm ürünleri indirimli olarak bulabilirsiniz. Rotring.www.bkmkitap.com
Rotring Visuclick Jel Okul Seti 0,7 mm - Mavi : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
Rotring Visuclick Jel Okul Seti 0,7 mm - Mavi : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr
aga bu indirim mi sence? amazonda daha uyguna hem de silgi vs takım olarak
MuhtemelenBi ben mi Rotring'in balon olduğunu düşünüyorum?
Alıntıladığın mesaja bakarsan önceden yaptığım düzeltmeyi görürsün. Ve evet sonuç olarak indirim. Burda 5 tl de olsa 5 tllik indirim. Başka yerde 10 tl lik indirim vardır gider 10 tllik indirim olan yeri kullanırsın ama bu 5 tl olanın indirim olmadığını göstermezRotring Visuclick Jel Okul Seti 0,7 mm - Mavi : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
Rotring Visuclick Jel Okul Seti 0,7 mm - Mavi : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr
aga bu indirim mi sence? amazonda daha uyguna hem de silgi vs takım olarak
Evet sadece sen balon olduğunu düşünüyorsunBi ben mi Rotring'in balon olduğunu düşünüyorum?
Sallıyor işteHocam ciddi misiniz. Rotring en kaliteli kalemleri üreten firmalardan
Kalem güzel ama dayanıklı değil.Hocam ciddi misiniz. Rotring en kaliteli kalemleri üreten firmalardan