Neler Yeni

Router ping ve hız sorununu çözer mi?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Bütçe
250
Eski internetim 10/1 iken indirme-yükleme yaparken rahatça video izleyip oyun oynayabiliyordum. 16/1'e yükseltildiğinde (modem vs. her şey aynıydı sadece paket yükseltilmişti) indirme-yükleme yaparken interneti kullanamıyorum, aşırı derecede yavaşlıyor. Birde Valorant'ta 27ms civarı alıyorum ara ara ani ping çıkması oluyor. Alabileceğim giriş-orta seviye bir router bu sorunları çözer mi?

Neden modem almıyorsun diye sorarsanız superonline modem değiştirmeye izin vermiyor. Bazı yollarla internetin şifresini alabileceğimi biliyorum ama o yollara girmek istemiyorum.
@alpolojix

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Çözmez hocam bu sizin internet sağlayıcınızla ilgili bir sorun.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Eski internetim 10/1 iken indirme-yükleme yaparken rahatça video izleyip oyun oynayabiliyordum. 16/1'e yükseltildiğinde (modem vs. her şey aynıydı sadece paket yükseltilmişti) indirme-yükleme yaparken interneti kullanamıyorum, aşırı derecede yavaşlıyor. Birde Valorant'ta 27ms civarı alıyorum ara ara ani ping çıkması oluyor. Alabileceğim giriş-orta seviye bir router bu sorunları çözer mi?

Neden modem almıyorsun diye sorarsanız superonline modem değiştirmeye izin vermiyor. Bazı yollarla internetin şifresini alabileceğimi biliyorum ama o yollara girmek istemiyorum.
@alpolojix
Yeni modemin pek bir işe yarayacağını sanmam çünkü ADSL ve böyle şeyler bir nebze normal.
Ayrıca hat değerleriniz 16/1'i tam kapasite sunamıyor da olabilir, çok fazla düşünülmesi gereken şey var.
Ek olarak 250TL'ye alacağınız modemden de pek hayır gelmez.

Diyeceğim o ki VDSL varsa VDSL'e geçmeniz en iyi çözüm olacaktır.

Maeve Wiley

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni modemin pek bir işe yarayacağını sanmam çünkü ADSL ve böyle şeyler bir nebze normal.
Ayrıca hat değerleriniz 16/1'i tam kapasite sunamıyor da olabilir, çok fazla düşünülmesi gereken şey var.
Ek olarak 250TL'ye alacağınız modemden de pek hayır gelmez.

Diyeceğim o ki VDSL varsa VDSL'e geçmeniz en iyi çözüm olacaktır.
1633774352705.png

Hat değerlerim bu şekilde. VDSL altyapım var ama sözleşmenin bitmesini bekliyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Top Bottom