Royal Kludge R65 Sinerji sitesinden alınır mı?

Murad46

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
3000
Hem iş hem oyun için kullanabileceğim sessiz, uzun ömürlü, kaliteli ve tasarımı güzel bir mekanik klavye arıyorum.
Royal Kludge M65 Famicom RGB modelini Sinerji'de gördüm, fiyatı yaklaşık 3000 TL.
Bu klavye bu ihtiyaçlar için uygun mu?
Aynı bütçe civarında daha iyi alternatifler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Hem iş hem oyun için kullanabileceğim sessiz, uzun ömürlü, kaliteli ve tasarımı güzel bir mekanik klavye arıyorum.
Royal Kludge M65 Famicom RGB modelini Sinerji'de gördüm, fiyatı yaklaşık 3000 TL.
Bu klavye bu ihtiyaçlar için uygun mu?
Aynı bütçe civarında daha iyi alternatifler varsa önerilerinizi bekliyorum.
M65 gibi %65 boyutlu fazla seçenek bulunmuyor zaten, kendisi de gayet iyi klavye hocam alabilirsin. 3k ya satıyorlardı o rakam biraz fazlaydı ama ellerinde kalınca düşürmüşler sanırım fiyatları, şu anki fiyatına göre gayet iyi bir model.

M65 gibi %65 boyutlu fazla seçenek bulunmuyor zaten, kendisi de gayet iyi klavye hocam alabilirsin. 3k ya satıyorlardı o rakam biraz fazlaydı ama ellerinde kalınca düşürmüşler sanırım fiyatları, şu anki fiyatına göre gayet iyi bir model.
başka önerbileceğniz bir klavye modeli var mı hocam

başka önerbileceğniz bir klavye modeli var mı hocam
M65 gibi %65 boyutunda bir şey arıyorsan dediğim gibi çok seçenek yok hocam.
Bu tarz klavyeler genelde daha çok %75 %80 boyutlarında oluyor. O boyutlarda soruyorsan daha çok seçenek var onları da atarım ama kalite olarak hepsi birbirine yakın olacak, o konuda çok dert etmeye gerek yok o yani. Tasarım olarak beğendiğini al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri