Neler Yeni

rtx 2060 6 gb ile minig yapsam kaç tl kazanırım ve kartıma zararları neler olur?

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
hangi havuzda kazıyorsun önemli olan o kardeşim, ödemeler havuza göre yapılır. Ethermine 0.01 eth de öder ancak komisyonu senden keser, hiveon 0.1 olunca öder ancak komisyonu hiveon öder. 0.1 eth için de yüksek gücün olması lazım. 1 tane kart ile en mantıklısı nicehash'i kullanmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nicehash ile pratik overclock da yapabilirsin, yeni başlayanlar için uygundur. yukarıda da yazdım ancak okumadın sanırsam.
Okuyorum ama anlamıyorum :D
Şimdilik binance pool u kullanıyorum

Sıcaklık değerin bayağı iyi. Ayarlarınla oynayabilirsin mh arttırmak için. 1000e kadar memory clock deneyebilirsin.
1000 den yukarıya çıkmamda bi sorun olur mu

Benim şimdi okula gitmem lazım akşama doğru tekrar dönerim görüşmek üzere bildiklerinizi yazın ben okurum akşam

Son düzenleme:

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
genelde +1100 filan kullanılıyor, +1000 idealdir. binance poolda ödeme alman için o kart ile baya bir kazman lazım. 6-7 ay sonra anca ödeme alacak kadar eth biriktirmiş olursun :D nicehash yaz internete, youtube'a. oradan izle. nicehashte ayda 1 ödeme alabilirsin rahat rahat.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
genelde +1100 filan kullanılıyor, +1000 idealdir. binance poolda ödeme alman için o kart ile baya bir kazman lazım. 6-7 ay sonra anca ödeme alacak kadar eth biriktirmiş olursun :D nicehash yaz internete, youtube'a. oradan izle. nicehashte ayda 1 ödeme alabilirsin rahat rahat.
Binance günlük ödeme yapıyor.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
hocam hızlı okuyup cevap vermekten hiveos havuzu ile karıştırdım. Binance pool hakkında bilgim yok, günlük yapıyorsa güzel.
evet binance günlük kazım yapıyor ama ben lolminer kullanıyorum şu anda trex daha iyi deniyo ama binance için trex i nasıl kullanıcam yapamadım yardımcı olur musunuz?

hocam hızlı okuyup cevap vermekten hiveos havuzu ile karıştırdım. Binance pool hakkında bilgim yok, günlük yapıyorsa güzel.
1640092697194.png

dünki eth yi ödemişler bile

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
buradan anlatmam zor maalesef, youtube binance pool madencilik filan yazarsan havuz ayarlarını gösteren videolar var. kripto süleyman adlı youtuberdan izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
buradan anlatmam zor maalesef, youtube binance pool madencilik filan yazarsan havuz ayarlarını gösteren videolar var. kripto süleyman adlı youtuberdan izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam.
peki abi yaptığım bi yanlış var mı şimdilik

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
28-29mh çok az 2060 için. Ben 33.75 ile kazıyorum. Ayarları oturtman lazım deneye deneye.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
28-29mh çok az 2060 için. Ben 33.75 ile kazıyorum. Ayarları oturtman lazım deneye deneye.
abi 3mh falan fark var çokda yüksek değil ben şuan 31.5mh ile kazıyorum

1640096550318.png

ve bu değerler normal midir?
@ensarxx @Mr Sayar

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
kardeşim bırak fan çalışsın kart ısınmasın, gpu sıcaklığı düşük kalsın. kartlar düşük sıcaklıkta daha stabil daha verimli oluyorlar. fan hızı 46 da gözüküyor. idealdir.

Top Bottom