🔥İndirim RTX 2060 EKRAN KARTI AMAZON TR'DE 4500 TL !!!

Vay be sana hayran kaldım şuan :O
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amin inşallah o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@cfranko Şimdi gördüm de yurtdışından gönderilir yazıyor acaba bir sıkıntı olur mu?

Alıntıyı görüntüle
30 gün kesin Amazon iade politikası var knk o yüzden riskli olmaz. Aradığında 2 dk da müşteri hizmetlerine ulasabildigin global bir markadan bahsediyoruz

Vergi dahil değilmiş iptal ettim
Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.
Sepetinizdeki yurtdışından gönderilen ürünün ithalatçısı, dağıtıcısı, satıcısı veya yayınlayanı Amazon Turkey değildir. Dolayısıyla, ithalatçı ve nihai kullanıcı olarak gümrük işlemlerinizin yapılabilmesi için TC kimlik numaranıza ihtiyaç duyulmaktadır. Detaylı bilgiye Gizlilik Bildirimi’nden ulaşabilirsiniz.

böyle yazıyor , vergi dahil olması gerekmiyor mu ?

Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.
Sepetinizdeki yurtdışından gönderilen ürünün ithalatçısı, dağıtıcısı, satıcısı veya yayınlayanı Amazon Turkey değildir. Dolayısıyla, ithalatçı ve nihai kullanıcı olarak gümrük işlemlerinizin yapılabilmesi için TC kimlik numaranıza ihtiyaç duyulmaktadır. Detaylı bilgiye Gizlilik Bildirimi’nden ulaşabilirsiniz.

böyle yazıyor , vergi dahil olması gerekmiyor mu ?
Sakın alma kısımında ithalat ve vergi parası yazmıyordu sadece ürünün ara toplamı yazıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,059
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri