rtx 2060 hala iyi midir?

Peonta

80+
Reaksiyon skoru
99
arkadaşlar normalde türkiyeden rx 6600 xt alıcaktım ama kıbrısta getidiğiniz her şey gümrüğe takılma olasılığına sahip ve takılınca inanılmaz fazla fiyat kesiyorlar bende ekran kartında öyle bir riske girmek istemiyorum o yüzden ondan vazgeçtim sadece işlemci alıcam türkiyeden ama bugünün konusu bu değil burdan rtx 2060 alıp ryzen 5 3600 alsam nasıl olur?

bende 1660s var ve çoğu oyunu güzel oynatıyor 2060 hayli hayli oynatır 2-3 yıl sonrasını bilemem tabi ama günümüz için güzel bir kart

bende 1660s var ve çoğu oyunu güzel oynatıyor 2060 hayli hayli oynatır 2-3 yıl sonrasını bilemem tabi ama günümüz için güzel bir kart
2-3 yıla her türlü değiştiririm ben ekran kartını ama şuan en azından olsun oynayım tarzı bir şey toplamak daha iyi olur dedim madem 6600 xt yi getiremiyorum yani o riske girmek istemedim dediğim gibi bi ekran kartı daha gümrüğe vermek istemiyorum çünkü veremem de zaten aga

ya radeon yerine nvidia daha mantıklı her türlü 2060 ile sorun yaşamazsın al bence

2-3 yıla her türlü değiştiririm ben ekran kartını ama şuan en azından olsun oynayım tarzı bir şey toplamak daha iyi olur dedim madem 6600 xt yi getiremiyorum yani o riske girmek istemedim dediğim gibi bi ekran kartı daha gümrüğe vermek istemiyorum çünkü veremem de zaten aga
hocam 1080 p en düşük ayarlar için bence 4 yılı var

en düşük de oynamam be aga medium high var yine yani uzun gitsin şey yapmıyorum zaten şuan bana 1.5 2 yıl dayansa yeter zaten bu sene çok kullanamayacam üni sınavı var diye
tmm hocam

en düşük falan değil şuanda high grafikler ve dlss ile modern bütün oyunların içinden geçer

Hocam gtx 1060 gibi düşün bundan tam 6 sene kadar önce çıktı performansını görüyoruz çoğu oyunda hala ortalama üstünde rtx 2060 da bunun 1 tık üstü performans vereceğini düşünüyorum 3 4 yıl sonra tabi

Hocam gtx 1060 gibi düşün bundan tam 6 sene kadar önce çıktı performansını görüyoruz çoğu oyunda hala ortalama üstünde rtx 2060 da bunun 1 tık üstü performans vereceğini düşünüyorum 3 4 yıl sonra tabi
eyvallah aga yazan herkese teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah aga yazan herkese teşekkür ederim
bu arada işlemci de iyi dimi 3600 iyi biliyorum zaten de kart için nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri