Rtx 2060 hangi marka almalıyım

Ömer_19

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Rtx 2060 bakıyorum net bir bütçe yok giriş seviyede en f/p orta seviyede en f/p üst seviyede enf/p rtx 2060 hangi markadır onu merak ediyorum

aralarında aşırı fark olmaz sıcaklık dışında indirim yakaladığını al

2.el bakmıyordu en son sıfır muhtemelen adsjdwbljahdlbıuja
Sıfır sıfır Kendime sıfır arkadaşa 2. El 6500xt bak demiştim ama kampanya indirim yada hazır sistemlerde olursa diye fikir sahibi olmak için bide şu az kullanılmış yada hiç kullanılmamış kartlar var onlara bakmaya başladım sarı sitede o sebebten açtım konuyu

RTX alma

Rtx 2060 bakıyorum net bir bütçe yok giriş seviyede en f/p orta seviyede en f/p üst seviyede enf/p rtx 2060 hangi markadır onu merak ediyorum
onun yerine rx6600 al soruna gelirsek turbox falan almadığın sürece aralarında birkaç dereceden başka fark yok hangisi ucuzsa al geç 2060'da gigabyte eagle serisi sorunluydu yanlış hatırlamıyorsam ona bir tık daha dikkat et

onun yerine rx6600 al soruna gelirsek turbox falan almadığın sürece aralarında birkaç dereceden başka fark yok hangisi ucuzsa al geç 2060'da gigabyte eagle serisi sorunluydu yanlış hatırlamıyorsam ona bir tık daha dikkat et
gigabaytlarda genelde her modelde sorunlu asus dual falan bak rx 6600 daha mantıklı tabii ki ama

Geri