kötü aşırı dengesiz. İşlemci düşürülüp ekran kartı arttırılmalı. Ve anakart işlemci ile taştaş geçmek gibi olmuşArkadaşlar başlık da gördüğünüz sistemi toplayacağım:
Anakart: Asus H310 MK
Ekran kartı: Asus dual RTX 2060
İşlemci: İ9 9900K
Ram: Gskill 3000MHZ
Sistem nasıl ?
Birde cooler master hava soğutucu almayı düşünüyorum??
bütçeye göre çok çok çok kötü sadece işlemci odaklıa işlemciden kıslıp kart yükseltilebilir + olarak h310 ne ???? 3 4 klık sistemlerde o kullanılıyorArkadaşlar başlık da gördüğünüz sistemi toplayacağım:
Sistem nasıl ?
Ekran kartı ve işlkemci hüç iyi olmamış bence ekran kartını yükseltin ya da işemciyi düşürünArkadaşlar başlık da gördüğünüz sistemi toplayacağım:
Sistem nasıl ?
Anakart destekliyorDostum yapma gözünü seveyim, o anakart ve o işlemci ne.
Bütçen nedir sistem için?
Rtx 2060 gtx 1080 den daha iyi bir ekran kartı millet gtx 1080 e i9 9900k takiyorEkran kartı ve işlkemci hüç iyi olmamış bence ekran kartını yükseltin ya da işemciyi düşürün![]()
anakartın desteklemesi ile alakalı durum değil. K serisi işlemci alıyorsan oc yapıcam ben anlamına gelir ve sen o anakart ile oc nin o sunu anca görürsün. Z serisine bakman gerekliAnakart destekliyor
aynSistem dengesiz. İ9 9900K'ya H Anakart olmamış, Z serisi Anakart olmalıydı.
o anakart max 2666 mhz destekliyor diye biliyorum trol konu mu ?Arkadaşlar başlık da gördüğünüz sistemi toplayacağım:
Sistem nasıl ?