hocam rvn kaz bende rtx 2070 ve gtx1650 var bu ikisi etegrali bir şekilde çalışyor 24saate 20rvn 1 haftada 140rvn 1ayda 604 rvn ürete biliyorumSistemin şu
Amd ryzen 5 3600
Gigabyte rtx 2060 6g6ogc
B450m s2h
8x2 16gb ram 3000mhz
Kingston a2000 1tb m2ssd
Coolermaster mwe white 650w 80+
Bunla etheruim kazmak mantikli mi
20Rvn şuanki piyasada kaç tl ediyor?hocam rvn kaz bende rtx 2070 ve gtx1650 var bu ikisi etegrali bir şekilde çalışyor 24saate 20rvn 1 haftada 140rvn 1ayda 604 rvn ürete biliyorum
27tl yani ben günlük 27rl kazanıyorum hafatlık ta 189 ayılıkta 815tl20Rvn şuanki piyasada kaç TL ediyor?
Pc nin ömrünü çok tüketiyor mu bu kazandin parayla yeni pc alana kadar kazim yapabilirmisin ve elektieik faturasi ne kadar geliyor27tl yani ben günlük 27rl kazanıyorum hafatlık ta 189 ayılıkta 815tl
20Rvn şuanki piyasada kaç TL ediyor? tabi ekran kartının verdğiğ performansa göre değişir
valla hocam size şöyle söyleyim 300 tl gelen fatura 410 geldi zaten faturayı sen ödemiycen pc bi zararı yok sadece ekran kartın7/24 yüksek ısıda çalışıcak yeni pc nedemek istediğinizi anlamadım ve şu an rvn yükseliştePc nin ömrünü çok tüketiyor mu bu kazandin parayla yeni pc alana kadar kazim yapabilirmisin ve elektieik faturasi ne kadar geliyor
öyle bişi yok hoccam lütfen kafdan salmamıylaım kartın performansında değişen bişi olmazKullanmıyorum boşta diyorsan sıkıntı yok ama kazancıdan elektrik masrafını düş. Bir de ekran karını yavaşlatır ve hızlı eskitir.
sadece kart sürekli 7/24 yüksek ısıda çalışıcağı için kart biraz tepe sıcaklığında çalışıcak ondan da bi zarar gelmezvalla hocam size şöyle söyleyim 300 TL gelen fatura 410 geldi zaten faturayı sen ödemiycen pc bi zararı yok sadece ekran kartın7/24 yüksek ısıda çalışıcak yeni pc nedemek istediğinizi anlamadım ve şu an rvn yükselişte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle bişi yok hoccam lütfen kafdan salmamıylaım kartın performansında değişen bişi olmaz
RVN kazım oranı düşürdüler. Firo daha çok kazandırıyor şu an.ETH yerine RVN kazmanı öneririm. ETH daha çok kazandırır ama paranı geç çekersin. RVN ise daha az kazandırır ama daha hızlıdır.
bende yapıyorum aynı zamanda etc eth de kazdım ama rvnı da merak etiğimden rvna yöneldim şunu diyorsanız kazım yaprken pc oturmduğunda performans kaybı olacaktır evet olur oyun oynarsınız mhs düşer kart önceliğini oyuna vereceği için ama pc boşta çalıştığı sürce sadece kazım yapttığı sürece karta herhangi bir performans kaybı olmaszKendim minini yaptığımdan biliyorum kullandıkça Mh/s kazdığı miktar azalıyor.
RVN kazım oranı düşürdüler. Firo daha çok kazandırıyor şu an.
zec mi demek istedinizRVN kazım oranı düşürdüler. Firo daha çok kazandırıyor şu an.