Eth baya düştü mining paramda orada kaldı sizce parayı çekeyimmi dursun mugüzel değerler
rtx 2060 mining yapıyorum değerler iyi mi? 49-50 derece arasında
valla bende çekmemiştim bin pişman oldum hala çekmedim ama, belki yükselir felan diye yükselmeyi bırak git gide düşüyorEth baya düştü mining paramda orada kaldı sizce parayı çekeyimmi dursun mu
Aynen bende yükselmesini bekliyorum 29k 28k olsun 30k arasına bi gelsin satıp çıkacağım.valla bende çekmemiştim bin pişman oldum hala çekmedim ama, belki yükselir felan diye yükselmeyi bırak git gide düşüyor
+1Aynen bende yükselmesini bekliyorum 29k 28k olsun 30k arasına bi gelsin satıp çıkacağım.
ne kadar kazıdınız toplam+1
diyordum 30k üstüne çıksın satayım 30k üstüne çıkmayı bırak 25k ya kadar düştü şimdi de diyorum 28-29k olsun satıcam
ama bu kez harbi satıcam yani
normalde her kazdığımı hesabıma yatınca direk tl dönüştürüp çekerdim fakat bu sefer dursun dedim kartın ödemesine daha var dedim birde ne zaman bozdursam eth daha da yükseliyordu dursun bu seferlik bozdurmayım dedim ders etki yaptı bu kezde 0.04500 kazmıştım eth 34 iken 1500tl felan ediyordu şuanda 1132tl ediyorne kadar kazıdınız toplam
Aynı durumdayım 0.08 eth var 4200 dolarken bozdurmadım bekliyorum artmasını.Eth baya düştü mining paramda orada kaldı sizce parayı çekeyimmi dursun mu
kazım değeri çok iyimiş 2060 w değerini bilgim yok ama kazımı çok iyi 1660s daha iyi kazıyor diyordular ama senin kartın baya iyi kazıyor monitörü kapatırsan azda olsa daha fazla kadar 0.100 mh/s felanrtx 2060 mining yapıyorum değerler iyi mi? 49-50 derece arasında
bende bi adamda görmüştüm öyle yaptımAlıntıyı görüntüle
Aynı kartla benm değerlerde böyle
bu ayarları yap üstüne birazda memory cloc u arttırabilirsinAlıntıyı görüntüle
buda benim kullandığım ayarAlıntıyı görüntüle
bende bi adamda görmüştüm öyle yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu ayarları yap üstüne birazda memory cloc u arttırabilirsinMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buda benim kullandığım ayar