50-55 derece maks olsa fena olmaz aslında bellek sıcaklıkları daha önemli ethash algoritması belleklere çok asılıyor biraz daha bellek sıcaklıkları önemli bozulmaması içinHocam kaç derece uygundur maksimum?
50-55 derece maks olsa fena olmaz aslında bellek sıcaklıkları daha önemli ethash algoritması belleklere çok asılıyor biraz daha bellek sıcaklıkları önemli bozulmaması içinHocam kaç derece uygundur maksimum?
Yaklaşık 55 derece oluyor şu an.50-55 derece maks olsa fena olmaz aslında bellek sıcaklıkları daha önemli ethash algoritması belleklere çok asılıyor biraz daha bellek sıcaklıkları önemli bozulmaması için
Yaklaşık 55 derece oluyor şu an.
Güç de 76w50-55 derece maks olsa fena olmaz aslında bellek sıcaklıkları daha önemli ethash algoritması belleklere çok asılıyor biraz daha bellek sıcaklıkları önemli bozulmaması için
76w 55 derece kaç mh ?Yaklaşık 55 derece oluyor şu an.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güç de 76w
76w 55 derece kaç mh ?
Böyle güzel , çalışabilir kart crash yemez ise bu şekilde çalıştırabilirisiniz
Tekrardan teşekkür ediyorum hocam .Böyle güzel , çalışabilir kart crash yemez ise bu şekilde çalıştırabilirisiniz
Rica ederimTekrardan teşekkür ediyorum hocam .
Bu biraz karta bağlı.Bir de sizce maksimum sıcaklık kaç olmalı kazım yaparken? Ona göre fan hızlarını falan ayarlamak istiyorum da.
Bu biraz karta bağlı.
Elimde mining yapmak için kullandığım kart GIGABYTE'ın OC 6G modeli, soğutması iyi diyemem.
130~ Watt PL'lik config'de kasa içindeyken 65 derece görüyodum. Sistemi uzay montaj sisteme geçirdiğimde 60 derece, önüne 2 tane fan koyduğumda da 56-57 dereceye kadar düşürmeyi başardım (%90 fan hızı).
Elindeki karta göre ayarla. Önerim 60 dereceyi geçmemesidir.
hocam buradaki erc 20 ne oluyorerc 20 agındaki eth cüzdanınızı bağlayın sonra
Erc20 Aktarım türü ile olan eth adresi aşagıda binance mobil uygulamada görüldüğü gibi 3 seçenek var erc 20 nin cüzdan kodunu girinhocam buradaki erc 20 ne oluyor
Ha tamamdır onu yapmıştım zaten teşekkürlerErc20 Aktarım türü ile olan eth adresi aşagıda binance mobil uygulamada görüldüğü gibi 3 seçenek var erc 20 nin cüzdan kodunu girinAlıntıyı görüntüle