furkanmage
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Arkadaşlar tek ekran kartıyla şuan mininge baslamaya deger mi sizce yorduguma deger mi yani? Gelir durumlarini pek bilmiyorum.
7/24 calistirmazsam kar edemezsin diye söylentiler duydum mantiksal olarak veya kazanc dusuyodu galibaKazım oranı iyiyse olur, her zaman değil'de pc boştayken kazım programını aç 7/24 çalıştırma bence
Çok bir zararı olur mu? Yani aslinda kar zarardan daha çok ekran kartimin sagligi acisindan soruyorum bunuTuring kartlar her ne kadar bir dönemin çağ atlatan kartları olsalar dahi yüksek TDP değerlerine sahipler. Tam yükte 160W TDP değerine sahip 2060 size istediğiniz kadar yüksek bir kar marjını sağlamayacaktır. Fakat yine de denemek istiyorsanız 1 gün kazıp, ne kadar kar ettiğinizi hesaplayarak devam edip etmeyeceğinize karar vermeniz en mantıklı seçim olur.
oyun oynarken kazı yapamazsın onun dışın da kazı yapabilirsin 1 ay dene karı zararı hesapla ona göre devam et ben film, youtube izlerken pc boştayken açıyorum arkada çalışıyor 7/24 kazacaksan kaz ama ekran kartı sıcaklığına dikkat et kartı yormamaya çalış 7-24 çalışırsa ömrü hızlı azalır/7/24 calistirmazsam kar edemezsin diye söylentiler duydum mantiksal olarak veya kazanc dusuyodu galiba
Post automatically merged:
Çok bir zararı olur mu? Yani aslinda kar zarardan daha çok ekran kartimin sagligi acisindan soruyorum bunu
Kaç saat kazım yapiyorsun gunluk ve kazancin ne kadar oluyor? Ayrica ekran kartini belirtirsen sevinirimoyun oynarken kazı yapamazsın onun dışın da kazı yapabilirsin 1 ay dene karı zararı hesapla ona göre devam et ben film, youtube izlerken pc boştayken açıyorum arkada çalışıyor 7/24 kazacaksan kaz ama ekran kartı sıcaklığına dikkat et kartı yormamaya çalış 7-24 çalışırsa ömrü hızlı azalır/
ha ben kazı yapmayla uğraşamam dersen ekran kartını satıp faize yatır ve ya borsaya oyun önceliğin değilse
RTX 2060 ile ETH kasıyorum, +850 memory ile 120W çekiyor. 32 MH civarı kazıyor. Yani diyeceğim şu ki 7/24 de kazsan bilgisayar boşken de kazsan değer. Tabi elinde hali hazırda kart varsa ki var gibi duruyor.Turing kartlar her ne kadar bir dönemin çağ atlatan kartları olsalar dahi yüksek TDP değerlerine sahipler. Tam yükte 160W TDP değerine sahip 2060 size istediğiniz kadar yüksek bir kar marjını sağlamayacaktır. Fakat yine de denemek istiyorsanız 1 gün kazıp, ne kadar kar ettiğinizi hesaplayarak devam edip etmeyeceğinize karar vermeniz en mantıklı seçim olur.
evet 4 aylik rtx 2060 var işlemci i5 10400f işlemci alakadar eder mi bilmiyorum tabi ama. Kac gundur kaziyorsun? Araliksiz 24 saat 30gun kazmak sikinti yaratmaz miRTX 2060 ile ETH kasıyorum, +850 memory ile 120W çekiyor. 32 MH civarı kazıyor. Yani diyeceğim şu ki 7/24 de kazsan bilgisayar boşken de kazsan değer. Tabi elinde hali hazırda kart varsa ki var gibi duruyor.
1 dakika önce yazmisim konuya dostum sikintin ne?Artık konuyu yükseltme lütfen
Konuyu 2. Kez yükseltin galiba?1 dakika önce yazmisim konuya dostum sikintin ne?
Sence 1 dakika öncesi bir şey yazmışken yapmama gerek var mı? Mantikli dusun biraz plsKonuyu 2. Kez yükseltin galiba?
GPU serin çalıştığı sürece Sıkıntı yaratacağını sanmam aylarca kazandığın sürece. Yaklaşık 1 aydır kazıyorumevet 4 aylik rtx 2060 var işlemci i5 10400f işlemci alakadar eder mi bilmiyorum tabi ama. Kac gundur kaziyorsun? Araliksiz 24 saat 30gun kazmak sikinti yaratmaz mi