Fps 80 nin üstüne çıkmıyor düşük ayarlarda dahi aynı şekildeGrafik ayarları? bu değerler normal gibi. Eğer darboğaz olsaydı %100 CPU %70 GPU olurdu.
Ki 5 2600 besler 2060'ı
Windows Optimizasyon ayarları ve Nvidia denetim masası ayarları yapılı mı?Fps 80 nin üstüne çıkmıyor düşük ayarlarda dahi aynı şekilde
2600 tam besleyemez 2060'ı. ayrıca evet darboğaz sözkonusu. CPU %50-60'ın üzerinde olmaması lazım ekran kartınında %100'de sabit olması lazım.Grafik ayarları? bu değerler normal gibi. Eğer darboğaz olsaydı %100 CPU %70 GPU olurdu.
Ki 5 2600 besler 2060'ı
Şöyleki bilgisayarın tüm güncellemeleri yapılı ve nvidia denetim masasında da kendi ayarlarını kullanıyorum hiç bozmadımWindows Optimizasyon ayarları ve Nvidia denetim masası ayarları yapılı mı?
2600 tam besleyemez 2060'ı. ayrıca evet darboğaz sözkonusu. CPU %50-60'ın üzerinde olmaması lazım ekran kartınında %100'de sabit olması lazım.
Şöyleki bilgisayarın tüm güncellemeleri yapılı ve nvidia denetim masasında da kendi ayarlarını kullanıyorum hiç bozmadım
2600 tam besleyemez 2060'ı. ayrıca evet darboğaz sözkonusu. CPU %50-60'ın üzerinde olmaması lazım ekran kartınında %100'de sabit olması lazım.
Tabi yapıyorum şimdi.
Bu ve bir kaç teste daha baktım, daha çok oyunun optimizasyonundan dolayı Bottleneck oluyor olabilir mi? çünkü Genel olarak çoğu oyunda bottleneck olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şu ayarları 3D ayarlarından yapar mısınız?
Darboğaz yok. Menude olduğunuz için GPU 80% kullanıyor. İçiniz rahat olsun.Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi yapıyorum şimdi
Hocam ohoo abartmayın sizde. 2080 besleyemez. maksimum 2060S besler o. belki 2070 yani.Darboğaz yok. Menude olduğunuz için GPU 80% kullanıyor. İçiniz rahat olsun.
R5 2600, RTX 2080 ekran kartında bile darboğaz yapacak bir işlemci değil.
İyi oyunlar.
birde oyun içerisinden bir görsel atıcamDarboğaz yok. Menude olduğunuz için GPU 80% kullanıyor. İçiniz rahat olsun.
R5 2600, RTX 2080 ekran kartında bile darboğaz yapacak bir işlemci değil.
İyi oyunlar.
peki hangi işlemci basler ?Hocam ohoo abartmayın sizde. 2080 besleyemez. maksimum 2060S besler o. belki 2070 yani.
oyun içindeki değerler iyi.birde oyun içerisinden bir görsel atıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki hangi işlemci basler ?