son zamanlarda demişsin eğer önceden 240+ alıyosan büyük ihtimalle valo da sıkıntı varSon zamanlarda aynı durumu ben de yaşıyorum. Ortalama 200 civarı alıyordum hiç 240 üstünü göremedim ama bu aralar hep 160-190 arasında. Sorunu anlamıyorum
son zamanlarda demişsin eğer önceden 240+ alıyosan büyük ihtimalle valo da sıkıntı varSon zamanlarda aynı durumu ben de yaşıyorum. Ortalama 200 civarı alıyordum hiç 240 üstünü göremedim ama bu aralar hep 160-190 arasında. Sorunu anlamıyorum
240+hiç almadım. 180-240 arası gidiyordu ama ortalamada 200 üstüydü. Bugünlerde aynı durumda değil.son zamanlarda demişsin eğer önceden 240+ alıyosan büyük ihtimalle valo da sıkıntı var
bi de benim arkadaş wini ssd ye kur dedi bilmiyorum etkisi olur muSon zamanlarda aynı durumu ben de yaşıyorum. Ortalama 200 civarı alıyordum hiç 240 üstünü göremedim ama bu aralar hep 160-190 arasında. Sorunu anlamıyorum
ben bu ramların mhz ni yükselletim az önce ve biraz da olsa etki oldu240+hiç almadım. 180-240 arası gidiyordu ama ortalamada 200 üstüydü. Bugünlerde aynı durumda değil.
OC yapmayı düşünmüyorum. Oyun ssd üzerine kurulu.bi de benim arkadaş wini ssd ye kur dedi bilmiyorum etkisi olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bu ramların mhz ni yükselletim az önce ve biraz da olsa etki oldu
Fps konusunda derdiniz olmasın min +250 fps alırsınız diye düşünüyorum.merhaba arkadaşlar rtx 2060 +r5 3600 ile valorantta kaç fps alıyosunuz eğer yakın bir sisteme sahipseniz de olur
nasıl iki işlemci varBende 5600XT ve R5 3600 var bende 300 alıyorum hatta daha fazla 1080p ortada
Sende o kartla çok rahat alırsın.
Hocam ismi işlemci gibi olabilir fakat 5600xt ekran kartınasıl iki işlemci var
cs de 400 valo da 300 fps alıyorummerhaba arkadaşlar rtx 2060 +r5 3600 ile valorantta kaç fps alıyosunuz eğer yakın bir sisteme sahipseniz de olur
Şimdi aklıma gel senin ram tek slot mu iki slot mu baya fark var ikisi arasında fps olarakOC yapmayı düşünmüyorum. Oyun ssd üzerine kurulu.
en kullanıyorum 4.3 ghz oc ile ort 220 fpsmerhaba arkadaşlar rtx 2060 +r5 3600 ile valorantta kaç fps alıyosunuz eğer yakın bir sisteme sahipseniz de olur
ÇiftŞimdi aklıma gel senin ram tek slot mu iki slot mu baya fark var ikisi arasında fps olarak
Ayarlarınızı söyler misiniz? OC yaptınız mı?cs de 400 valo da 300 fps alıyorum
orta ayarlarda hepsi onun dışında oc yapmadımÇift
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayarlarınızı söyler misiniz? OC yaptınız mı?
ekran kartı kullanımın kaç bende de aynı sistem var ama 200 aşağısı alıyorumorta ayarlarda hepsi onun dışında oc yapmadım