boş bir amd hateri takılmaya değmezAmd nin yazılımı kötü wattman hatası alırsın bazen bence satma
alınır 3060 ın rakibi bir karttır rx6600mantıklı mı sizce?
Daha iyi performans alacağın kesin ama 1050ti den 2060 a geçmişsin gibi çok yüksek performans farkıda bekleme. Geçmek yada geçmemek senin tercihin.mantıklı mı sizce?
rx 6000 serisinde yazılımsal sorunlar mıAmd nin yazılımı kötü wattman hatası alırsın bazen bence satma
Mantıklı. Boş boş hazır cevap yazanları takma. Muadil olduğu kart arkadaşın dediği gibi 3060. 2060'ı satıp 3060 gibi performans almak çok iyi olur.mantıklı mı sizce?
5000 serisinde de yok genelde yazılımsal sorunun kaynağı donanımsal oluyor. Bende 5500xt 8gb var bir sorun yaşamadım ama arkadaş yaşadı vb vb.bildiğim kadarıyla sorunlar 5000 serisinde var 6000 iyi deniyor
6 aydır kullanıyorum sorunsuz tertemizrx 6000 serisinde yazılımsal sorunlar mı
peki
(bildiğim kadarıyla sorunlar 5000 serisinde var 6000 iyi deniyor)
mantıklı mı sizce?
3 ay oldu 2 farklı 6600 kullandım. 1. si Gigabyte eagle 3 fanlı, 2. si asus dual. 1. sinde 1 ay kullanımda en ufak problem yaşamadım sıcaklıkta 60 dereceyi pek bulmadı. 2. sinde 2 ay kullanım var ve hala aktif olarak kullanıyorum. Bundada sıcaklıklar 60 dereceyi görmedi ve sıfır sıkıntı. tabii ki yaşamamış olmak yaşamıycaz anlamına gelmez ama inşallah sorunsuz yıllarca kullanırız.5000 serisinde de yok genelde yazılımsal sorunun kaynağı donanımsal oluyor. Bende 5500xt 8gb var bir sorun yaşamadım ama arkadaş yaşadı vb vb.