ben de 3060 ile oynayamıyorum oyun rezalet durumda optimize olarak dlss moduyla denemedim ama dlss modu varmış onu yükleyin internetten bakıpLow ayarlarda oyunun giriş bölümünde 60 fps bile olmuyor 30-45 fps arası değişiyor ve bazen donuyor 2-3 saniye sonra düzeliyor. Ne yapabilirim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Yanlış bir ayar var mı ?
Mod yüklemek istemiyorum, bir oyunun düzgün çalışması için 3 günde mod çıkıyorsa koskoca şirkette bunu yapabilir. Low ayarlarda 60 fps verememesi rezillik.ben de 3060 ile oynayamıyorum oyun rezalet durumda optimize olarak dlss moduyla denemedim ama dlss modu varmış onu yükleyin internetten bakıp
mediumda oynanılmıyor 3060 ile low da denemedim ama
RTX kartım olduğu için FSR açmanın bir manası yok diye biliyorum. Doğru mudur ?ben de 3060 ile oynayamıyorum oyun rezalet durumda optimize olarak dlss moduyla denemedim ama dlss modu varmış onu yükleyin internetten bakıp
mediumda oynanılmıyor 3060 ile low da denemedim ama
Fsr aç yada nexusmodda dlss modu var onu kur ama çok bi fps artisi beklemeRTX kartım olduğu için FSR açmanın bir manası yok diye biliyorum. Doğru mudur ?
AMD tabanlı diye biliyorum, nvidia da çok sıkıntı oluyorhttps://shiftdelete.net/starfield-yapimcisi-pc-guclendirin-aciklamasi puhahahahaha
çöp oyun salla gitsin
GoW ve GTA IV bile daha düzgün GoW Nvidia tabanlı GTA IV belirsiz kendi çapında tabanı var Starfield ne acaba İntel mi
Oyun nvidia ekran kartlarında problemli şuanda yeni driver bekleyin.Low ayarlarda oyunun giriş bölümünde 60 fps bile olmuyor 30-45 fps arası değişiyor ve bazen donuyor 2-3 saniye sonra düzeliyor. Ne yapabilirim ?
Alıntıyı görüntüle
Yanlış bir ayar var mı ?