RTX 2060 SUPER GAMING X vs RTX 2060 SUPER VENTUS GP

Covid19

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
256
Arkadaşlar bir sistem yaptım itopyadan bu iki ekran kartının arasında 600 TL fark var SUPER GAMING X daha pahallı sizce bu miktar verilir mi ?
Yoksa aralarında çok bi perfonmans farkı olmaz mı dersiniz ?

bu fiyatlara 5700xt var bence tercih etme ama Nvidia istiyor isen gaming x daha iyi

bu fiyatlara 5700xt var bence tercih etme ama Nvidia istiyor isen gaming x daha iyi
5700xt yi koymamışlar hazır alıyorum ve bir de gaming x daha iyi tabi ama fiyat farkına değer mi onu soruyorum ?

5700xt yi koymamışlar hazır alıyorum ve bir de gaming x daha iyi tabi ama fiyat farkına değer mi onu soruyorum ?
Değmez, bende ventus modeli var baya memnunum ki Radeon kartlardan uzak dur ,sorunları bitmiyor

şimdi şöyle gaming x in soğutması daha iyi bu yüzden ekran kartı daha yüksek boost frekanslara çıkıp uzun süre yüksek frekans da çalışabilir ama ventusun soğutma biraz daha kötü olduğu için daha düşük frekans da çalışacak bütçeni çok zorlayacaksa ventus al

Arkadaşlar bir sistem yaptım itopyadan bu iki ekran kartının arasında 600 TL fark var SUPER GAMING X daha pahallı sizce bu miktar verilir mi ?
Yoksa aralarında çok bi perfonmans farkı olmaz mı dersiniz ?
Al dostum daha ucuz kaçırma ama ben rx 5700 xt gaming x aldım indirimli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al dostum daha ucuz kaçırma ama ben rx 5700 xt gaming x aldım indirimli

şimdi şöyle gaming x in soğutması daha iyi bu yüzden ekran kartı daha yüksek boost frekanslara çıkıp uzun süre yüksek frekans da çalışabilir ama ventusun soğutma biraz daha kötü olduğu için daha düşük frekans da çalışacak bütçeni çok zorlayacaksa ventus al
Kasa hava akışı iyiyse 50 60 , bence o kadar paraya gerek yok onunla daha iyi monitör alabilir, ki dediğin şekilde olsa bile max 3 5 fps etki eder yine değmez. Aynı Rtx 2070 ile Rtx 2060s gibi

amd radeon ekran kartları cpunun tamamını kullandıkları için çok fazla enerji tüketiyorlar nvidia ekran kartları daha az cpu harcayarak aynı perfonmansı veriyorlar tabi sen nvidia ekran kartına overclock yaparsan amdye göre daha iyi perfonmans alırsın

Kasa hava akışı iyiyse 50 60 , bence o kadar paraya gerek yok onunla daha iyi monitör alabilir, ki dediğin şekilde olsa bile max 3 5 fps etki eder yine değmez. Aynı Rtx 2070 ile Rtx 2060s gibi
corsair Carbide Spec Delta RGB kasa artan parayada 144hz 1ms aoc mönitor almayı düşünüyorum 27inch nasipse

corsair Carbide Spec Delta RGB kasa artan parayada 144hz 1ms aoc mönitor almayı düşünüyorum 27inch nasipse
Kasa hava akışı iyi, bence fazla para vermeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,205
Üyeler
189,571
Son üye
ntcbk2k
Geri