Knk red dead redemption 1080p ultra graphics de 60 fps alırsın dert etmeTamamdır teşekkür ederim.
Knk red dead redemption 1080p ultra graphics de 60 fps alırsın dert etmeTamamdır teşekkür ederim.
Rica etmeyin ne var ne yoksa mutlaka alinFatura ve garantiyi bilmiyorum ama satan kişi ekran kartını ayrı olarakta ilana koymuş ve kutu var gözüküyor. Kasayı alırken kutuyuda rica edeceğim.
Tamamdır hocam kutu konusunda ne var ne yok alacağım gidince, başka pazarlık olmaz muhtemelen çünkü ilan fiyatı 18k. 8k zaten indirdim dahası yüzsüzlük olur herhaldeRica etmeyin ne var ne yoksa mutlaka alin
Pc basindada pazarlik ederbilirsiniz 3 5 istersenid
Alınır hocam rtx 2060 r5 3600 kombosuyla 1080p de akıcı şekilde oyun oynadım. Photoshop ve coreldraw uygulamalarında kasma yapmadı.
970 evo plus 1 tb ile kullandım. Hoşgeldiniz yazısı gelmeden masaüstü açılıyordu.
Bu bütçede daha iyisini bulmanız imkansız. Sarı siteyi 1 hafta gezdim 10.000 TL ye elle tutulur hiçbir sistem yok.
Şimdiden hayırlı olsun.
Yok, oyunu DLSS ile deneme şansım olmadı oynarken GTX di benim kart şuanda da AMD ye geçtim
Denersin. DLSS ile yüksek ayarlar falan denenir.
Bugün aldım arkadaşlar kasayı, çok ufak coil whine sorunu var psuda. Ufaktan cızırtı geliyor bazen, araştırdım sorun edecek bir şey değil diyorlar ama ben takıntılı olduğum için biraz rahatsız etmedi değil. Ama kulaklık takacağım için sorun olmayacaktır, alışırım diye düşünüyorum. Adobe programlarını indirdikten sonra rdr 2 indireceğim, oyun testlerini de atarım unutmazsammükemmel fiyat hocam isterse gta sa açsın(ironi) fiyatı çok iyi
kfg tamdır garanti devame ediyodur yeni sistemdir diye düşünoyrum
Hayırlı uğurlu olsunBugün aldım arkadaşlar kasayı, çok ufak coil whine sorunu var psuda. Ufaktan cızırtı geliyor bazen, araştırdım sorun edecek bir şey değil diyorlar ama ben takıntılı olduğum için biraz rahatsız etmedi değil. Ama kulaklık takacağım için sorun olmayacaktır, alışırım diye düşünüyorum. Adobe programlarını indirdikten sonra rdr 2 indireceğim, oyun testlerini de atarım unutmazsam
Yardımlarınız için teşekkür ederim.