federalper
80+ Silver
yaşamazsın 22.5.1 direkt hatasız sürümPeki driver sorunu yaşar mıyım 6600 ile?
yaşamazsın 22.5.1 direkt hatasız sürümPeki driver sorunu yaşar mıyım 6600 ile?
benim ağzıma etti mesela kart yarın rtx 2060 almaya gitcem
alakası yok benı belledı kartyaşamazsın 22.5.1 direkt hatasız sürüm
Dostum bir ton 22.5.1 sürümünü kullanan insan var senni donanımlarından bir tanesi bu ekran kartını tetikliyor ya da ekran kartında cidden sorun var garantiye de gönderemiyormuşsun sanırım tamire vesayre gönderirsen gönderdin mi bilmiyorum düzeleceğini düşünüyorumalakası yok benı belledı kart
yarın iade telbi açtım iadeye göndercem almazlarsa sorunumu giderin veya değişim yapın sıfırı ıle dıcemDostum bir ton 22.5.1 sürümünü kullanan insan var senni donanımlarından bir tanesi bu ekran kartını tetikliyor ya da ekran kartında cidden sorun var garantiye de gönderemiyormuşsun sanırım tamire vesayre gönderirsen gönderdin mi bilmiyorum düzeleceğini düşünüyorum
gelen sıfırıda ellemeden satarım kendıme bir bela daha aramıyorum çünküyarın iade telbi açtım iadeye göndercem almazlarsa sorunumu giderin veya değişim yapın sıfırı ıle dıcem
driver sorunları yaşanıyor fakat senin gibi nadir insanlar da yaşanıyor o da donanımsal olduğunu düşünüyorum 22.5.1 de hiçbir sorun yokyarın iade telbi açtım iadeye göndercem almazlarsa sorunumu giderin veya değişim yapın sıfırı ıle dıcem
donanım la alakası olması %0 tüm parçalar sıfır ile değişti güncellemeden önceki hjalindede böyleydi yeni işlmeci anakart ram m2 ssd aldım yine çözülmedişdriver sorunları yaşanıyor fakat senin gibi nadir insanlar da yaşanıyor o da donanımsal olduğunu düşünüyorum 22.5.1 de hiçbir sorun yok
Tamam ekran kartında donanımsal olarak bir problem var o zaman git tamir ettir veya garantiye gönder hiçbir işlem yapmadan hala amd kötülüyorsun burdadonanım la alakası olması %0 tüm parçalar sıfır ile değişti güncellemeden önceki hjalindede böyleydi yeni işlmeci anakart ram m2 ssd aldım yine çözülmediş
adamlar zaten garanti için can atıyorda bende kefimden vermıyom sankı boş boş sallayıp durma tek sorun yaşayan benım sankı dah bi kaç saat once rx 6600 de aynı sorunları yaşadı adamTamam ekran kartında donanımsal olarak bir problem var o zaman gi tamir ettir veya garantiye gönder hiçbir işlem yapmadan hala amd kötülüyorsun burda
Tamam güzel kardeşim amd kötülemeye devam git 3050 aladamlar zaten garanti için can atıyorda bende kefimden vermıyom sankı boş boş sallayıp durma tek sorun yaşayan benım sankı dah bi kaç saat once rx 6600 de aynı sorunları yaşadı adam
he alcam sanane battı mı gocunuyon hayırdır boş boş burda malum partiyi savunan dayılar gıbı sana aıt bıle olmayan ustunden gelir bile kazanmadıgın bır markayı övme amd kısaca parası yetmeyenin alacağı ve sonunda nvıdıa ya gore daha problem cıkaran bir kart bunu herkes bılıyor burda gelıpde edebıyat yapmanın anlamı yok ister rtx 2060 alırım ister gtx 1650 alırım ister rtx 3050 alırım senı bağlamaz ben burda sorun yaşamışım ve bır cok kişi yaşıyor ben bu sorunlara rağmen keriz gibi gidip amd kullanmaya devam mı edıcem ne anlatıyon ya sen bi boş yapma rahtsız etme daha fazla amd fanboycuğu seniTamam güzel kardeşim amd kötülemeye devam git 3050 al