- Konu Sahibi Konu Sahibi
DLSS açarsan rahat alırsın.
DLSS oyunun genel kalitesini düşürüyor mu peki?dlls acmasan dahu ultra rtx 60fps sabit cyberpunk en iyi optimizasyona sahip oyunlardan dlss ile rtx ile 100u gecersin
DLSS açarsan rahat alırsın.
DLSS oyunun genel kalitesini düşürüyor mu peki?dlls acmasan dahu ultra rtx 60fps sabit cyberpunk en iyi optimizasyona sahip oyunlardan dlss ile rtx ile 100u gecersin
Hayır, görsel açıdan gözle görülür bir fark yok.DLSS oyunun genel kalitesini düşürüyor mu peki?
kalite ayarına alırsan iyileştirir bileDLSS oyunun genel kalitesini düşürüyor mu peki?
Nedir fark?Ne kaybedicem?Hayır, görsel açıdan gözle görülür bir fark yok.
Fark yok dedim ya?Nedir fark?Ne kaybedicem?
İnş.Alıcam oyunu bu hafta içerisinde konu açarım zaten.kalite ayarına alırsan iyileştirir bile
o kartla en yüksekte kullanırsın
Çok teşekkürler.Fark yok dedim ya?
OynatırSizce nasıl olur?
Hayır, görsel açıdan gözle görülür bir fark yok.
Peki RX 580 için ne söyleyebilirisiniz?Benim bi arkadaş aramızda 10 20 FPS fark var diyor(diğer oyunlarda).Bende ULTRA oynarım çok rahat diyor.kalite ayarına alırsan iyileştirir bile
o kartla en yüksekte kullanırsın
Hemen uyandır onu rüyadanPeki RX 580 için ne söyleyebilirisiniz?Benim bi arkadaş aramızda 10 20 FPS fark var diyor(diğer oyunlarda).Bende ULTRA oynarım çok rahat diyor.
Bende öyle diyorum.İnternetteki testlere güvenmiyorum diyor.Hemen uyandır onu rüyadan
Ne içmiş olabilirBende öyle diyorum.İnternetteki testlere güvenmiyorum diyor.
Bu mesajı ona gönder istersen. Kendini kandırıyor, RTX 2070 RX 580'e takla attırır.Bende öyle diyorum.İnternetteki testlere güvenmiyorum diyor.