- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim abarttı.Ben sadece böyle bir durumdan bahsettim.Amacım RX 580'i gömmek değil.Cyberpunk'ı abartmayın artık.
Kim abarttı.Ben sadece böyle bir durumdan bahsettim.Amacım RX 580'i gömmek değil.Cyberpunk'ı abartmayın artık.
arttiriyorDLSS oyunun genel kalitesini düşürüyor mu peki?
XD ilk defa karşılıksız bir şey alıcam(değerli).Dlss 2.0 oyunu daha güzel görüntüye sokup fps'yi arttırıyor *
Sence bu oyun için HZ önemli mi?Hisseder miyim?İlk defa böyle bir oyun oynıcağım da(Büyüklük açısından).2K da da oynatır.
1080P de RTX ve DLSS açık 60FPS üstü oynarsın.
144FPS alamazsın zaten onun için en az 2080 Ti felan alman lazım.Sence bu oyun için HZ önemli mi?Hisseder miyim?İlk defa böyle bir oyun oynıcağım da(Büyüklük açısından).
onatır tabii kiSizce nasıl olur?
Trailer'larda biraz hızlı bir oyun gördüm de.144FPS alamazsın zaten onun için en az 2080 Ti felan alman lazım.
75HZ de akıcı oynarsın sorun olmaz ki zaten AAA oyunlarda FPS 60 üstü olsun yeter sonuçta rekabet etmiyorsun hikayeli bir oyun oynuyorsun.
HIGH ULTRA arası zor bir ihtimal mi?DLSS açarsan RTX'li oynarsın High Ultra arası.
Ultra zor ama ekran kartını fazla yoran 2 3 ayarı High'a alırsan oynarsın.Trailer'larda biraz hızlı bir oyun gördüm de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HIGH ULTRA arası zor bir ihtimal mi?
Herkes 100'ün üstü alırsın dedi.Ultra.RTX ve DLLS olunca 60FPS.Ultra zor ama ekran kartını fazla yoran 2 3 ayarı High'a alırsan oynarsın.