Obito Uchiha
80+ Silver
Sinerjide Gaming X var.msı rtx 2070 super gaming x trio stoklara gircek mi yoksa o8g mi almalıyım?
cevap var mı ?
Sinerjide Gaming X var.msı rtx 2070 super gaming x trio stoklara gircek mi yoksa o8g mi almalıyım?
cevap var mı ?
aorus istemiyorumAorus varsa al
strix yok muaorus istemiyorum
gaming x 2 fanlı soğutmasını bilmiyorum ama 3 fanlı daha iyi olmazmıSinerjide Gaming X var.
var o8g ve a8g modelleri var bide normal 8gstrix yok mu
Tabi Gaming X Trio daha iyidir ama hem stoklarda yok hemde çok bir fark olacagını sanmıyorum.gaming x 2 fanlı soğutmasını bilmiyorum ama 3 fanlı daha iyi olmazmı
aralarında mhz farkı falan var mı trio ile ? yoksa sadece ama sadece ekstra 1 fan ve soğutucu blok farkı mı varTabi Gaming X Trio daha iyidir ama hem stoklarda yok hemde çok bir fark olacagını sanmıyorum.
Bütçe ne kadargaming x 2 fanlı soğutmasını bilmiyorum ama 3 fanlı daha iyi olmazmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
var o8g ve a8g modelleri var bide normal 8g
Sadece fan.aralarında mhz farkı falan var mı trio ile ? yoksa sadece ama sadece ekstra 1 fan ve soğutucu blok farkı mı var
taksitle alacağım ama max 6k maksBütçe ne kadar
Gaming x trio 5900tl webdenal sitesindetaksitle alacağım ama max 6k maks
ben Evga alırdım amaGaming x trio 5900tl webdenal sitesinde
stoklara gircek miacabaGaming x trio 5900tl webdenal sitesinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben Evga alırdım ama
stokta sanırım zaten ama o paraya Evga ve strix falan varken msı almamstoklara gircek miacaba
stokda değil şuanda zaten benim en baştaki sorum o8g mi gaming x trio muydu o8g asus rog strix modeli zaten 5(7)800tl gibi bi fiyatı var bende hangsini alayım o8g overclocklu modelistokta sanırım zaten ama o paraya Evga ve strix falan varken msı almam