Neler Yeni

RTX 2070 Süper vs RX 5700 XT kıyaslama ve seçim.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
stokda değil şuanda zaten benim en baştaki sorum o8g mi gaming x trio muydu o8g asus rog strix modeli zaten 5(7)800tl gibi bi fiyatı var bende hangsini alayım o8g overclocklu modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

strix oc modelini alacağım
strix daha iyi bence

Saristan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Duhan Durak
4500 liraya bulsam direk 2070S alacam da yok işte.

Kart çok iyi bir kart ama beni de tedirgin etmiyor değil. Fakat kullananlar genel olarak memnun.
Kanka yazılımsal sorunları var bende katılıyorum performansı iyi ama bende rtx2070 aldım ve yarın veya ertesi gün gelecek yani bence semde rtx2070s al ayrica rtx ozelligi cok guzel birsey

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2070s varken 5700xt ne be.Aynı değerler+rtx+driver sorunsuzluğu.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar merhum Intel Pentium ile biz bunların tartışmasını baya yaptık o yüzden kısa ve net açıklayıp konuyu kapatacağım. Nvidia fiyat/performans değil kalite performanstır ve AMD'ye göre RT teknolojisi, Nvenc, DLSS 2.0 gibi teknolojilerle üstünlük kazanmaktadır ama AMD bu özelliklere kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışsa da henüz ortada pek bir şey yok(ama bu sene bir şeyler yapacaklar.) Kısaca AMD alınır ama paran varsa Nvidia bütçen yoksa AMD alırsın.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhum Intel Pentium ile biz bunların tartışmasını baya yaptık o yüzden kısa ve net açıklayıp konuyu kapatacağım. Nvidia fiyat/performans değil kalite performanstır ve AMD'ye göre RT teknolojisi, Nvenc, DLSS 2.0 gibi teknolojilerle üstünlük kazanmaktadır ama AMD bu özelliklere kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışsa da henüz ortada pek bir şey yok(ama bu sene bir şeyler yapacaklar.) Kısaca AMD alınır ama paran varsa Nvidia bütçen yoksa AMD alırsın.
aynen öyle.

Zaten amd ekran kart alanlar sonradan pisman oluyorlar.
adamlar resmen biliyor nvidia daha iyi oldunu, tek fiyat konusunda boyun bükük halde okey deyip ve nvidia her konuda negative cekmek istiyorlar.
sorsan adam zaten gizlice nvidia daha yüksek kalite diye itiraf edicek.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,426
Üyeler
163,656
Son üye
kingforg
Top Bottom