Neler Yeni

RTX 2070 Süper vs RX 5700 XT kıyaslama ve seçim.

Kudret

80+
Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında gidip geliyorum. Test vs. izlediğimde ikisi de birbirine çok yakın. Fakat forumu takip ettiğim kadarıyla Rtx 2070S daha üst performans veriyor diyorlar. Asıl sıkıntı şu 2 kart arasında çok fiyat farkı var. Rtx benim için önemli değil. Açacağımı da sanmıyorum. Genel olarak oynadığım oyunlar Borderlands 3, COD Warzone, The Crew 2, Forza 4, yani ağır oyunlar oynuyorum. Ve ayar kısmak istemiyorum. Fiyat farkından dolayı RX 5700 XT alsam beni üzer mi?

Dostum rtx 2070 super tabi.
Raytracing var ve problem yapmaz.
Thermal problemi yok

Driver problem yok
Blue veya ekran kaybi yok.

Yeni oYunlarda raytracing geldi veya gelcek ilerde.
Cyberpunk full raytracing

RTX 2070S

Bencede 2070s. Ama problem şu fiyat farkı müthiş. Bazı modellerde 1200 Tl fark doğuyor. Yani değer mi 1200 daha vermeye?

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında gidip geliyorum. Test vs. izlediğimde ikisi de birbirine çok yakın. Fakat forumu takip ettiğim kadarıyla Rtx 2070S daha üst performans veriyor diyorlar. Asıl sıkıntı şu 2 kart arasında çok fiyat farkı var. Rtx benim için önemli değil. Açacağımı da sanmıyorum. Genel olarak oynadığım oyunlar Borderlands 3, COD Warzone, The Crew 2, Forza 4, yani ağır oyunlar oynuyorum. Ve ayar kısmak istemiyorum. Fiyat farkından dolayı RX 5700 XT alsam beni üzer mi?
5700xt alıyorsun paran cebinde kalıyor zaten Warzone da onda bunda performans için kisican her türlü espor mantığı rtx in sana verdiği gölge bölge yok ışık suzmesi için bence 1200-2000 yazık günah bir para yine senin keyfine kalmış bir durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En baait sorunların çözülüp çözülmediğini belli değil.
Ocak ayında dediğin doğruydu fakat şuan için çözümler başladı gayet stabil takılıyor çevrendeki insanlar bende gigabayte 5700xt aldım fakat kullanmak henüz nasip olmadı

Geri