adam hangisi demiş ben söyledim isterse 3070 gaming trio alsın. Ben 2070s daha iyide demedim ayrıca.Arada %50 performans farkı var neredeyse. 3070 önde.
Bende önce monütör aldım sonra ekrna kartı biz biraz tutarsızı gaLiba :dönce PC alcam sonra monitor
O zaman konuyu cevapla. O mesajdan net 2070 Super algısı çıkıyor.adam hangisi demiş ben söyledim isterse 3070 gaming trio alsın. Ben 2070s daha iyide demedim ayrıca.
Neden bu kadar boş yapma gereği hissettin ?O zaman konuyu cevapla. O mesajdan net 2070 Super algısı çıkıyor.
şaka mı ?Gaming Trio üstüne tanımam. Gerek rgbsi gerek soğutması.
hahhahahahhahahahahahahhahaGaming Trio üstüne tanımam. Gerek rgbsi gerek soğutması.
Ne şaka mı ? 2070s olarak hangisi daha iyi demiş bende söyledim. 3070 almasın demedim sadece mesajımda geçmiyor zaten bi dünya kişi söylemiş.şaka mı ?
hahhahahahhahahahahahahhaha
palit 2070 super mi msi 2070 super mi dememiş palitin daha iyi olduğunu bile bile msi diyorsunadam hangisi demiş ben söyledim isterse 3070 gaming trio alsın. Ben 2070s daha iyide demedim ayrıca.
adam 2 seçenek sunmuş ve sen belirtmedim diyorsun seçeneklerde 2070s gaming trio olduğuna göre sen onu seçmiş oluyorsun.Ne şaka mı ? 2070s olarak hangisi daha iyi demiş bende söyledim. 3070 almasın demedim sadece mesajımda geçmiyor zaten bi dünya kişi söylemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi: