RTX 2080 Super Ventus Nasıldır

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba,7 bin civarı bütçem var 2080 Super alacağım,ventus ve ventus oc modelleri gözüme çarptı.Yanısıra gigabyte windforce gördüm ucuz modeller soğutmaları konusunda merak ettiğim noktalar var yardımcı olurmusunuz

2080 Super gibi bir kartta Ventus tercih etmeyin. Soğutması daha iyi olan Gaming serisine yönelmeniz daha mantıklı olur.

Knk rtx 2080 nin her türlüsü iyi wweqwew oc olanı almanı öneririm.

Marka çekincesi mi var? Attığım model, Galax'ın amiral gemilerinden. Windforce alacağınıza onu tercih edin, soğutma konusunda da oldukça başarılı. EX one Ciilck oc modelini de atmadım WTF Edition bu. Tercih etmeyte değecek bir kart ve fiyatı da uygun.
Şuradan kartın görsellerini inceleyebilir, buradan da incelemesini okuyabilirsiniz. Gaming X Trio dan bile serin çalışıyor bu kart.
1591521203508.png

Kaynak: wccftech
Bu soğutma konusunda Winforce ile değil, Gaming X Trio ile kapışacak bir model, ki ondan da daha serin çalışıyor.

Marka çekincesi mi var? Attığım model, Galax'ın amiral gemilerinden. Windforce alacağınıza onu tercih edin, soğutma konusunda da oldukça başarılı. EX one Ciilck oc modelini de atmadım WTF Edition bu. Tercih etmeyte değecek bir kart ve fiyatı da uygun.
Şuradan kartın görsellerini inceleyebilir, buradan da incelemesini okuyabilirsiniz. Gaming X Trio dan bile serin çalışıyor bu kart.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak: wccftech
Bu soğutma konusunda Winforce ile değil, Gaming X Trio ile kapışacak bir model, ki ondan da daha serin çalışıyor.
Çok teşekkür ediyorum hemen bakıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,647
Üyeler
188,970
Son üye
duygusuztk
Geri