Neler Yeni

RTX 3000 Serisi vs RX 6000 Serisi

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
RTX artık var, hangi oyunların destekleyip desteklemeyeceğini göreceğiz.
RTX performansları da daha belli değil, zamanla göreceğiz.
işte sıkıntı bu zaten orda yanlış şov yapıyorlar pazarlama teknikleri biraz kötü orda rtx ile geç nvidia yı bak kim alıyor nvidia herkes amd döner

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
CPU OC diyor işlemci oc si baya farkettirir. TDP olarak ocsiz hali verip fps olarak OCli hali karşımıza koyup koymadıklarını bilemeyiz ki .
Tamam ama incelemelerde bile işlemciye overclock yapıyorlar.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Omg inş öyle bir şey vardır.
1603904255974.png

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tamam ama incelemelerde bile işlemciye overclock yapıyorlar.
İncelemelerde 2 kartı da oc yapıp önümüze sunuyorlar hem bütün benchmarklarda OCli olmuyor. Ben hiç oc olmadan 2 aynı işlemci de 2 farklı kartın benchmark sonuçlarını görmeden yorum yapılmasının pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

DrWaterbender

80+ Bronze
RX 6000 Serisinde RTX Destekli oyunları RTX açıpta oynayabilecek miyiz yani?
ozaman Nvidia serisinin tek farkı dlss teknolojisi oluyor RX daha alınabilir gibi duruyor bu durumda. Eğer üstteki sorduğum şey doğruysa
DLSS benzer bir teknolojileri varda pek güvenmediklerinden göstermediler Tom Warrenda twitt attı AMD DLSS hakkında hala geliştirme yapıyormuş yüksek ihtimal konsollara gelecek dedi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
DLSS benzer bir teknolojileri varda pek güvenmediklerinden göstermediler Tom Warrenda twitt attı AMD DLSS hakkında hala geliştirme yapıyormuş yüksek ihtimal konsollara gelecek dedi
RTX'i RX 6000 Serisinde açabiliyorsak e birde AMD kendi Dlss benzeri bir teknoloji getiriyorsa Nvidia battı demektir :D

DrWaterbender

80+ Bronze
RTX'i RX 6000 Serisinde açabiliyorsak e birde AMD kendi Dlss benzeri bir teknoloji getiriyorsa Nvidia battı demektir :D
6900XT dışında fiyatlar daha rekabetçi olabilirdi bide yurt dışında adam aradaki 50 dolar farka bakmıyor sadece yazılımlardan dolayı NVDIA ya gidiyor da yapılan geliştirmeler güzel FPS olarak değil teknoloji olarakta yakaladı diyebiliriz ama NVDIA İntelin yaptığı hatayı yapmaz bence, AMD pazar payını 20 bile attırsa bu seri ile gayet başarılı sayılır

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Merak etmeyin amdye oyun desteği çok olacaktır ve ray tracing de hızlı gelir sonuçta oyun yapımcıları rdna2 tabanlı konsollara ray tracing ile oyun yapıyor. Dlss e benziyor mu bilmiyorum detay vermediler ama super resulation diye bir şeyden bahsettiler ve görüntü anlamında ray tracinhden başka teknolojiler vardı ve 6800 rakibi 3070 diyemeyiz bence çünkü performans farkı baya var Nvidia yine Super kartlar yapacak mı bilmem ama 6900xt o fiyata gerçekten harika bir Kart.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
6900XT dışında fiyatlar daha rekabetçi olabilirdi bide yurt dışında adam aradaki 50 dolar farka bakmıyor sadece yazılımlardan dolayı NVDIA ya gidiyor da yapılan geliştirmeler güzel FPS olarak değil teknoloji olarakta yakaladı diyebiliriz ama NVDIA İntelin yaptığı hatayı yapmaz bence, AMD pazar payını 20 bile attırsa bu seri ile gayet başarılı sayılır
Hocam ben NVIDIA tarafının bir şekilde gene bu savaştan galip gelebileceğini düşünüyorum nasıl olacağı konusunda bir fikrim olmasa da..
Belki fiyat aralığını uçurmayıp yakın fiyatta çok daha iyi performans veren Super kartlar bu galibiyeti getirebilir NVIDIA tarafına bilemiyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,722
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom