RX 6900 XT vs RTX 4060 Tİ vs RTX 3080 Tİ

niçin daha uzun süreli vramden dolayı mı
Hem Vram hemde amd nin geliştirdiği yeni yazılımlardan dolayı. Ama 3000 Serisi kartlarda da FSR ve framgen vesaire kullanabilliyorsun.

Hem Vram hemde amd nin geliştirdiği yeni yazılımlardan dolayı. Ama 3000 Serisi kartlarda da FSR ve framgen vesaire kullanabilliyorsun.
evet o yüzden 3080 ti düşündüm zaten yoksa 6900 xt alırdım yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani kaç sene daha gerek kalmaz 5000 yada 4000 serisine gecmeye

valla kral çevremde amd kullanan var ısınıyor ama yaşadıın şehire görede değişiyor ben adıyamanda yım burası 45 derece zaten
Her ekran kartını markaya göre ısınıyor ısınmıyor diye yargılama aynı rx6600 modeli asus dual max 60/64 derece ama aynı kartın saphire pulse modeli 80 i görüyor

yani kaç sene daha gerek kalmaz 5000 yada 4000 serisine gecmeye
Hocam sizin kullanma şeklinize göre değişir kartın bakımını yaparsanız 4-5 sene götürür niye götürmesin. hâlâ 2000 serisi kartları kullanan bir sürü insan var. Vram yüzünden pek sıkıntı yaşanmaz bence gelecekteki oyunlar daha optimize olur. Şu zamana göre

A
nvidia fırın olmaz ekran kartının modelı fark ettırır
amd de fırın olmaz. Bunların hepsinde model fark ettirir evet ama gelene bakınca nvidia daha sıcak.

Her ekran kartını markaya göre ısınıyor ısınmıyor diye yargılama aynı rx6600 modeli asus dual max 60/64 derece ama aynı kartın saphire pulse modeli 80 i görüyor
Niye o kadar kötü soğutmaya sahip bu Sapphire Pulse'ler? Yani her Pulse mi o kadar kötü?

Tabii ki 6900 XT

Verdiği vram farkı var, performanslar aynı sayılır ve amd daha hızlı çalışıyor. Render konusunda nvidia alır. Oyunda amd

3 fanlı xfx swft var vende. Mükemmel bir şey.
render benchmarkları hiç bulamıyorum ne olarak geçiyor render benchleri

render benchmarkları hiç bulamıyorum ne olarak geçiyor render benchleri
Valla bende bilmiyorum onları ben pc hocası, donanim arsivi nden izliyorum kart vs lerinde. Ama nvidia da fazla cuda çekirdeği fln olduğu için amd den iyidir renderda. Amd de rakip kartın bir önceki modelinden daha iyi veya onla aynı render performansı ve RT performansı verir.

A

amd de fırın olmaz. Bunların hepsinde model fark ettirir evet ama gelene bakınca nvidia daha sıcak.

Niye o kadar kötü soğutmaya sahip bu Sapphire Pulse'ler? Yani her Pulse mi o kadar kötü?
Bloktan kaynaklı tabii ki hepsi öyle değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,129
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri