- Konu Sahibi Konu Sahibi
niçin daha uzun süreli vramden dolayı mı6900XT daha uzun süreli bir tercih olur. Sadece oyun oynuyorsan. Ama hem oynayıp hemde render vesaire işlerine gireceksen 3080ti
niçin daha uzun süreli vramden dolayı mı6900XT daha uzun süreli bir tercih olur. Sadece oyun oynuyorsan. Ama hem oynayıp hemde render vesaire işlerine gireceksen 3080ti
Hem Vram hemde amd nin geliştirdiği yeni yazılımlardan dolayı. Ama 3000 Serisi kartlarda da FSR ve framgen vesaire kullanabilliyorsun.niçin daha uzun süreli vramden dolayı mı
evet o yüzden 3080 ti düşündüm zaten yoksa 6900 xt alırdım yaniHem Vram hemde amd nin geliştirdiği yeni yazılımlardan dolayı. Ama 3000 Serisi kartlarda da FSR ve framgen vesaire kullanabilliyorsun.
yani kaç sene daha gerek kalmaz 5000 yada 4000 serisine gecmeyeevet o yüzden 3080 ti düşündüm zaten yoksa 6900 xt alırdım yani
Her ekran kartını markaya göre ısınıyor ısınmıyor diye yargılama aynı rx6600 modeli asus dual max 60/64 derece ama aynı kartın saphire pulse modeli 80 i görüyorvalla kral çevremde amd kullanan var ısınıyor ama yaşadıın şehire görede değişiyor ben adıyamanda yım burası 45 derece zaten
Hocam sizin kullanma şeklinize göre değişir kartın bakımını yaparsanız 4-5 sene götürür niye götürmesin. hâlâ 2000 serisi kartları kullanan bir sürü insan var. Vram yüzünden pek sıkıntı yaşanmaz bence gelecekteki oyunlar daha optimize olur. Şu zamana göreevet o yüzden 3080 ti düşündüm zaten yoksa 6900 xt alırdım yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani kaç sene daha gerek kalmaz 5000 yada 4000 serisine gecmeye
amd de fırın olmaz. Bunların hepsinde model fark ettirir evet ama gelene bakınca nvidia daha sıcak.nvidia fırın olmaz ekran kartının modelı fark ettırır
Niye o kadar kötü soğutmaya sahip bu Sapphire Pulse'ler? Yani her Pulse mi o kadar kötü?Her ekran kartını markaya göre ısınıyor ısınmıyor diye yargılama aynı rx6600 modeli asus dual max 60/64 derece ama aynı kartın saphire pulse modeli 80 i görüyor
Verdiği vram farkı var, performanslar aynı sayılır ve amd daha hızlı çalışıyor. Render konusunda nvidia alır. Oyunda amdsu videoda rtx daha serin çalışıyor
3 fanlı xfx swft var vende. Mükemmel bir şey.6700 le 76 77 derece gormek ıcın ıkı fanlı 6700 lazım
render benchmarkları hiç bulamıyorum ne olarak geçiyor render benchleriVerdiği vram farkı var, performanslar aynı sayılır ve amd daha hızlı çalışıyor. Render konusunda nvidia alır. Oyunda amd
3 fanlı xfx swft var vende. Mükemmel bir şey.
Valla bende bilmiyorum onları ben pc hocası, donanim arsivi nden izliyorum kart vs lerinde. Ama nvidia da fazla cuda çekirdeği fln olduğu için amd den iyidir renderda. Amd de rakip kartın bir önceki modelinden daha iyi veya onla aynı render performansı ve RT performansı verir.render benchmarkları hiç bulamıyorum ne olarak geçiyor render benchleri
Bloktan kaynaklı tabii ki hepsi öyle değilA
amd de fırın olmaz. Bunların hepsinde model fark ettirir evet ama gelene bakınca nvidia daha sıcak.
Niye o kadar kötü soğutmaya sahip bu Sapphire Pulse'ler? Yani her Pulse mi o kadar kötü?
Şansa mı? Yoksa belli bi algoritması fln öyle birşeye göre mi değişiyor?Bloktan kaynaklı tabii ki hepsi öyle değil