@GerildikSahibinden de Rtx 2000 serisi kart fiyatları pek değişmemiş. İlan hakkında düşünceleriniz ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sahibinden de Rtx 2000 serisi kart fiyatları pek değişmemiş. İlan hakkında düşünceleriniz ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Strix AIO da varmış unuttum onuO PSU, anakart ve 4 slot RAM'den nasıl birisi olduğu anlaşılıyor zaten![]()
Olacakları biliyordum, yeni sistem topladım, o yüzden ekran kartını 2070'de bırakıp gayet güzel ekipmanlar ve monitör aldım. Bekleme fırsatım yoktu. Üst segment böyle, illa ki ya paran çok olacak, ya da yenisi çıkınca birisi ağlayacak. En iyisi para çok fazla yoksa hiç o üst kısma girmemek![]()
Ben aslında intel ile memnundum, i7 7700HQ vardı ama malum artık 4c 8t ve düşük clock hızıyla ihtiyaçlarımı karşılamasına karşılıyordu ancak render gibi işlerde sıkıntısını çekiyordum. AMD'ye şans vereyim yeni PC'de dedim, her ne kadar 8c 16t ve 4.4 GHz clock hızıyla R7 3800X daha iyi olsa da intel'in hasretini bazen çekmiyorum değil. AMD işlemcilerde hala Premiere Pro tarafından HEVC decode desteği bulunmamakta, intel CPU'lar ısı düşürmek için clock hızı ve voltaj düşürmekte daha başarılı (silent modda bile 2.2 GHz'den düşmüyor, eski intel işlemci boştayken 0.9 GHz'e filan düşüyordu). Memnun muyum, memnunum, ve yüksek ihtimal bir daha AMD seçerim ancak ne kadar eski laptop'umdan daha pahalı olsa da onda olan ama bunda olmayan bir özellik olacağını tahmin etmezdim. Ekran kartı konusu ayrı, 1050 Ti'dan RTX 2070'e geçmek çok fark etti.Ben memnun olduğum ürünleri arıyorum, 9400F ile mutlu olamadım 3600 e geçtim şimdi 3600 ün gittiği yere kadar gitmeyi planlıyorum, sırada RX 580 ni değişmek var, yani kendime "Ne doyumsuz herifsin lan" diye kızıyorum ama aynı fiyata aldığım F/P ürünle mutlu olup uzun süre kullanmayı planlıyorum, demekki RX 580 den memnun olamadım, önceki 750 Ti ve 1050 Ti dan memnundum, muhtemelen bu siyah, mavi, yeşil ekran sorunları vs. soğuttu beni, tabii OC performansının düşük olmasıda var.
bakalım biraz para biriktirip 580 nide satarsam belki 3060 yada çıkarsa 3050 alabilirim.