- Bütçe
- 18000
Merhaba, Hazır sistem bakıyordum ve karşıma iki sistem çıktı. Birisi RTX 3050 6 GB ekran kartına sahip birisi RX 580 8 GB hangisini almalıyım? (ekran kartlarını degistiremiyorum ve iki sistem arasında 3.000 ₺ fark var ona göre.)
İkiside alınmaz.Merhaba, Hazır sistem bakıyordum ve karşıma iki sistem çıktı. Birisi RTX 3050 6 GB ekran kartına sahip birisi RX 580 8 GB hangisini almalıyım? (ekran kartlarını degistiremiyorum ve iki sistem arasında 3.000 ₺ fark var ona göre.)
E napıcam o zaman? 2. el toplayamam.İkiside alınmaz.
İntel ekran kartı alınır mı? Yani iyi midir? hangi amd veya nvidia ekran kartlarıyla eşit? Hiç bilgim yokta güvenemiyorum.![]()
Clutch Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Teşekkürler.Hocam, artık rx580 almanın hiç bir mantığı kalmadı kartın çıkış tarihi 2017 kaldı ki popüler olduğu zamanda bile driver'dan tut stabil çalışmamasına kadar bir çok sorunu vardı. rtx3050 (ne kadar sevmesem de) henüz 2022 yılında çıkmış olan bir kart, performans olarak da rx580'den oldukça iyi her türlü 3050'yi tercih etmek oldukça mantıklı...
Rx6600 ve rtx 3060a yakın bir kart internette testlerde bakabilirsinizİntel ekran kartı alınır mı? Yani iyi midir? hangi amd veya nvidia ekran kartlarıyla eşit? Hiç bilgim yokta güvenemiyorum.