Neler Yeni

Rtx 3050 Acer nitro 5 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Bütçe
30000
(https://ty.gl/bk7uecfbb5u5v)
Yılbaşından önce almayı düşünüyorum bakam
Max bütçe bu bilgisayarın fiyatı kadar yani 30 bini geçmesin. Ben lise 3 11. Sınıf öğrencisiyim
Boş vakitlerimde kafa dağıtmak için oynarım ders konu anlatımı video dinlerim arada dizi de izleriz arada arkadaşlarla ETS 2 CS 2 girmek için de düşünüyorum biliyorum kapasiteleri düşük lakin yükseltilir onlar zaten aldıktan sonra yazılım ve driver atmaya götürdüğümüzde yaptırılır onlar.
Yani bu dediklerimi göre bilgisayarın eksilerini artılarını değerlendirir misiniz?
Oynayacağım oyunlar:
Ravenfield
Minecraft
GTA SA
Asetto
Valo
PUBG
CS 2
ETS 2
OMSİ 2
Bu ekran kartı nereye kadar yeterli olur yani aldıktan kaç yıl sonra oyunlarda droop FPS düşme donma kasma gibi sorunlarla karşılaşırım bunları bilmiyorum valla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Qwerty1029384756
Valla amazondan almayalım çok fark yok ki en azından Trendyol daha güvenilir buluyorum ödeme seçenekleri daha çok yani bide amazondan gelecek sipariş yurtdışından mı geliyordu?
Sıcak Fırsatlarda konu açtım hatta LOQ 4050 29.999TL kaçırmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Sıcak Fırsatlarda konu açtım hatta LOQ 4050 29.999TL kaçırmayın.
Kusura bakmayın da Lenovo log da güzel değil inanın hoşuma gitmiyor tasarımı oyuncu bilgisayarı gibi andırmıyor hani ben bu laptopa karar kıldım gibi sadece aklımdaki soru işaretlerine cevaplar bulmam lazım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yani hergün oyun oynayamayabilirim zaten günü günüme tutmaz oynadığımda haftasonu ise 2-3 saat falan fazlasına ailem kızar haftaiçi ise 1-2 saat falan oynarım, şunuda söyleyeyim altına soğutucu da alacam zaten bilgisayar aşırı ısınması diye eğer birde müsade olursa da klavye mouse mouse-pad ve kulaklık da aldırırım
Bunlarda toplam ortalama 2000 lira tutuyor bilgisayarla dış donanımlar beraber bi 27 bin lira tutuyor yetiversin yettiği yere kadar artık napcan fazla abartıya gerek yok zaten iki üç sene oynar kullanırım sonrasını bilmem artık ne olacağını askerlik gelir iş bul çalış derken bi bakmışım ergenlik bit iş hayata atılmışsın öyle yani okulun verdiği can sıkıntısından kurtuluş için de almak istiyorum

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Qwerty1029384756
Kusura bakmayın da Lenovo log da güzel değil inanın hoşuma gitmiyor tasarımı oyuncu bilgisayarı gibi andırmıyor hani ben bu laptopa karar kıldım gibi sadece aklımdaki soru işaretlerine cevaplar bulmam lazım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yani hergün oyun oynayamayabilirim zaten günü günüme tutmaz oynadığımda haftasonu ise 2-3 saat falan fazlasına ailem kızar haftaiçi ise 1-2 saat falan oynarım, şunuda söyleyeyim altına soğutucu da alacam zaten bilgisayar aşırı ısınması diye eğer birde müsade olursa da klavye mouse mouse-pad ve kulaklık da aldırırım
Bunlarda toplam ortalama 2000 lira tutuyor bilgisayarla dış donanımlar beraber bi 27 bin lira tutuyor yetiversin yettiği yere kadar artık napcan fazla abartıya gerek yok zaten iki üç sene oynar kullanırım sonrasını bilmem artık ne olacağını askerlik gelir iş bul çalış derken bi bakmışım ergenlik bit iş hayata atılmışsın öyle yani okulun verdiği can sıkıntısından kurtuluş için de almak istiyorum
LOQ kötü değil kendim kullanıyorum içiniz rahat alabilirsiniz. LOQ Nitrodan daha soğuk ve sessiz çalışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Bu bilgisayara karar kıldım derken yani şimdi atmış olduğum Acer nitro 5 bilgisayara karar kıldım tasarımı falan çok güzel donanımları da yetiversin napcan sonuçta Nvidia yani dlls sync gibi teknolojileri var ray traycing falan iyi yani güzel yazılımlı bir ekran kartı ne kadar VRAM i veriyolu bit değeri ve TDP yani tükettiği güç değerleri az da olsa orta ayarlarda oynatır değil mi?

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Qwerty1029384756
Bu bilgisayara karar kıldım derken yani şimdi atmış olduğum Acer nitro 5 bilgisayara karar kıldım tasarımı falan çok güzel donanımları da yetiversin napcan sonuçta Nvidia yani dlls sync gibi teknolojileri var ray traycing falan iyi yani güzel yazılımlı bir ekran kartı ne kadar VRAM i veriyolu bit değeri ve TDP yani tükettiği güç değerleri az da olsa orta ayarlarda oynatır değil mi?
CUDA çekirdekleride önemli. 3050 ile 4050 arasındaki fark az değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
LOQ kötü değil kendim kullanıyorum içiniz rahat alabilirsiniz. LOQ Nitrodan daha soğuk ve sessiz çalışıyor.
Yok hani ben tasarımını duruşunu görünüşünede biraz önem veriyorum bana bilgisayar dediğin düz siyah olacak gri sevmiyorum o tuşların ovalliği kötü yani kullanırken zevk almam knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hani ben tasarımını duruşunu görünüşünede biraz önem veriyorum bana bilgisayar dediğin düz siyah olacak gri sevmiyorum o tuşların ovalliği kötü yani kullanırken zevk almam
Bundan 2 sene sonra sıkıntı çıkarır mı oyunlarda yoksa?

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Qwerty1029384756
Yok hani ben tasarımını duruşunu görünüşünede biraz önem veriyorum bana bilgisayar dediğin düz siyah olacak gri sevmiyorum o tuşların ovalliği kötü yani kullanırken zevk almam knk

Yok hani ben tasarımını duruşunu görünüşünede biraz önem veriyorum bana bilgisayar dediğin düz siyah olacak gri sevmiyorum o tuşların ovalliği kötü yani kullanırken zevk almam

Siz bilirsiniz. Ama performans ve soğutma olarak LOQ çok önde. Panelide daha canlı renkler veriyor.

3050 şuan bile yetmeyebiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Süleyman Göklü
Benim ki hani şey hesabı 30 yaşını geçirmiş bekâr adama eskiden çirkin gözüyle baktığı kadınların artık güzel gözükmesi gibi bir şey anladınız mı? Yani artık dayanamıyorum ne olursa olsun diyorum aceleden duramıyorum:)

Siz bilirsiniz. Ama performans ve soğutma olarak LOQ çok önde. Panelide daha canlı renkler veriyor.

3050 şuan bile yetmeyebiliyor.
Yapmayın ve tühh

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Qwerty1029384756
Benim ki hani şey hesabı 30 yaşını geçirmiş bekâr adama eskiden çirkin gözüyle baktığı kadınların artık güzel gözükmesi gibi bir şey anladınız mı? Yani artık dayanamıyorum ne olursa olsun diyorum aceleden duramıyorum:)

Yapmayın ve tühh
2.el olarakta bakabilirsiniz. Nitroların fanları bildiğiniz bağırıyor. Benim LOQ'un performans modunda çıkardığı sesi Nitro dengeli modda çıkarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,833
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom