Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Olur hocam. İkinci elde dediğim gibi 6600xt hatta 6700 bile toplayabiliriz.Biraz araştırdım hocam da psu kötü deniliyor. Sıfırdan toplarsak çok fazla fiyat farkı olur mu sizce..?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu bende biliyorum hocam. Zaten koca sistemi dandik bir PSU'ya emanet etmek hata olur. Benim dediğim 3050 alınmaz. Adam at alabiliyorken, eşeği önermeniz mantıksız geldi.Tecrübelerim öyle demiyor dostum amd kartlar malesef düşük psularda watman veriyor Bir sürüde konum var bu durumla ilgili buyur oku ben tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım çünkü.
AMD EKRAN KARTLARINDA İLGİNÇ BİR TECRÜBE
Merhaba arkadaşlar uzun süredir amd ekran kartlarındaki hataları araştırıyorum. Ve şuanda çözüm niteliğinde bir olayla karşılaştım. AMD ekran kartları yüksek AMPERLİ PSU larda kullanıldığı zaman daha az problem çıkarmaya meyilli hale geliyor ancak kart 2.el ise ve daha önceden Watt desteklese...forum.donanimarsivi.com
AMD neden alınmalı veya alınmamalı
Merhaba arkadaşlar bu konu bir çok üyemizin kafasındaki genel soruyu ortadan kaldırmak için açıyorum ve inşallah bütün sorularınızı ortadan kaldırır. Öncelikle hiç bir markanın fanboyluğunu yapmıyorum tamamen tecrübe ve birikimlerim ile yazma gereği duyuyorum. Öncelikle Bu videoyu izlemenizi...forum.donanimarsivi.com