RTX 3050 '' Zotac '' alınır mı ?

TinyDude

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar dostlar. Ben Rtx 3050 almayı planlıyorum. Bildiğiniz gibi tam anlamıyla stoklara gelmedi ancak bazı noktalarda satışı başladı ve en düşük fiyat olarak telibon sitesinde '' Zotac Twin Edge '' modeli yer almakta. Fiyatı 7600 civarı (4-5k diye hayaller kurduk iş nerelere gedi -_- )
Benim max 8k bütçem var , ve diğer markalara nazaran bu model 8k'dan aşağı olan tek model.
Demem o ki , Zotac Twin Edge kartları giriş seviye bir modelmidir , yoksa diğer stokların gelmesini beklesem bundan daha düşük fiyatlı modeller çıkabilirmi acaba ?

Zannetmiyorum. Onun yerine daha ucuza rx 6500xt alabilirsiniz rtx önemli değilse. Bir seviyeye kadar fsr yetiyor zaten. Görüntü kalitesinden ödün verirsin biraz o kadar. AMD zaten ilerde düzeltir o kısımları.

Merhabalar dostlar. Ben Rtx 3050 almayı planlıyorum. Bildiğiniz gibi tam anlamıyla stoklara gelmedi ancak bazı noktalarda satışı başladı ve en düşük fiyat olarak telibon sitesinde '' Zotac Twin Edge '' modeli yer almakta. Fiyatı 7600 civarı (4-5k diye hayaller kurduk iş nerelere gedi -_- )
Benim max 8k bütçem var , ve diğer markalara nazaran bu model 8k'dan aşağı olan tek model.
Demem o ki , Zotac Twin Edge kartları giriş seviye bir modelmidir , yoksa diğer stokların gelmesini beklesem bundan daha düşük fiyatlı modeller çıkabilirmi acaba ?
Yani sen bilirsin ama sarı sitede 8k’ya 3060 ve 6600xt satıyorlar.
8B97508B-81BF-4A3D-938A-7B2AEEBD95EA.png

241F1ACD-A722-45E2-A102-6F8568DD2B36.png

Gaming gecesinde 3060 + anakart 10 k bile değildi.

6600 veya 3060 falan bak. Ekran kartı iyi ama bu fiyatta iyi değil.

Sakın o fiyatı verme ille de 3050 diyorsan bekle. Ya da rx6600 düşün

Zannetmiyorum. Onun yerine daha ucuza rx 6500xt alabilirsiniz rtx önemli değilse. Bir seviyeye kadar fsr yetiyor zaten. Görüntü kalitesinden ödün verirsin biraz o kadar. AMD zaten ilerde düzeltir o kısımları.
insanlar 3050yi rtx var diye istemiyor ki , vram avantajı ve dlss için istiyor. dlss'i bi açıyosun sistemin kaderi değişiyo .d
bi amd kullanıcısı olarak söylüyorum bunu rtx 3050 ve rx 6500 xt kıyaslanamaz 1650yle filan kıyaslanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat uygun denk getirirsen bişeyin zotacı varsa alınır hacı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,423
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri