Rtx 3050ti ne zaman Türkiye’ye gelir ?

ErenUcakk

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
9999
Ben Laptop almayi dusunuyorum en fazla 9000 10.000 tl butcem var bu ama almak icin Rtx3050 ti laptoplarin turkiyeye gelmesini beklesem mi bilemiyorum dedigim gibi 10.000 ₺’nin 1 lira bile ustune cikamam ne yapmaliyim veya bu fiyatlarda bilgisayar tavsiyeleriniz varsa acigim eger tavsiyeniz masaustu olucaksa icinde monitor de olsun dedigim gibi maksimum 10.000 tl

ow fiyatlar cok pahaliymis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bazen indirime giriyor. 9999TL ' ye takip edebilirsiniz bunu.
ryzenin notebook performansi sikintili diyorlar ryzen notebook kullanan bir arkadasim var hic memnun degil bana da sakin alma diyordu ama bilmiyorum

Son düzenleme:
ow fiyatlar cok pahaliymis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ryzenin notebook performansi sikintili diyorlar ryzen notebook kullanan bir arkadasim var hic memnun degil bana da sakin alma diyordu ama bilmiyorum
Ryzen'le alakası yoktur onun kendi aldığı bilgisayar kötüdür. İşlemciyi falan soğutamıyordur. Bu her şeye bağlı olabilir. Sorunun işlemcide olduğu kanısına nerden varmış.

Ryzen'le alakası yoktur onun kendi aldığı bilgisayar kötüdür. İşlemciyi falan soğutamıyordur. Bu her şeye bağlı olabilir. Sorunun işlemcide olduğu kanısına nerden varmış.
rayzen soba moruqcu bir arkadaş büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,395
Üyeler
193,021
Son üye
ahmetobey
Geri