RTX 3060 sizce ne kadar olur ?

Mantıken benimde aklım almıyor.Ya birileri saçmalayıp yalan söylüyor yada bu kart 4bin küsür TL den satışa çıkacak
4 bin küsurden girmeyeceğini vergilerden anlayabiliriz ama 5 den yukarı kesin gibi bişey 4 kusur olan tek fanli modellerdir diye umuyorum ben sonuçta bu kart 2070 süper 2080 arasına girecek bir kart bunlar da ilk çıktığında neredeyse o fiyatlardi ben 4300e almıştım 2070superi

Screenshot_20210224_132452.jpg
Screenshot_20210224_132543.jpg

Arkadaşlar Rtx 3060 En Ucuz 4000-4200 Civarı Olucak Bence Çünkü En Ucuz 3060ti 4800 Gibi Fiyatla Çıktı

8k olursa kimsenin alacağını sanmıyorum bu konuya hakim olan biri almaz o fiyata şişirilmiş oluyor çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Rtx 3060 En Ucuz 4000-4200 Civarı Olucak Bende Çünkü En Ucuz 3060ti 4800 Gibi Fiyatla Çıktı
Hocam yanlis yönden bakıyorsunuz bence o kartin çıktığı zamanla su zaman arasında fark var etherium arttı azaldı değişti piyasa değişti ben en ucuz 4800 veya 5 bin den cikicak diye düşünüyorum 6 bin olursa hemen alırım

8k olursa kimsenin alacağını sanmıyorum bu konuya hakim olan biri almaz o fiyata şişirilmiş oluyor çünkü
5 dakikada bitcek :D

Hocam yanlis yönden bakıyorsunuz bence o kartin çıktığı zamanla su zaman arasında fark var etherium arttı azaldı değişti piyasa değişti ben en ucuz 4800 veya 5 bin den cikicak diye düşünüyorum 6 bin olursa hemen alırım
Şuan şişirilmemiş bir kart söyler misiniz :)

Aga yani haklısın bir şey diyemiyorum ama nvdia resmi sitesinde neden 3200 ile başlayan fiyat diyor garip

Ben ilk satışlar olacağı için 4k diyorum. Vatandan alıcam yarın İnşallah. Bütün kasayı ordan alırsanız bi tık indirim oluyo ekran kartına haberiniz olsun.

Örnek : kasa alıyorsun anakart işlemci ram ssd kasa psu vs hepsini 1650s 2700 tl mesela. Sistemle beraber aldığın için 2200 e falan geliyor 1650s. Bu piyasada bile. Tabi o ekran kartı varsa.

Sistemle alanlara öncelik gösterebilirler bu arada. Daha çok parça aldığınız için. 3060 alacaklar uyanın 2 saat kaldı satışa açılırsa 😁

Tamam dikkatli bakarsan rtx 3060ti için de 4545 denmiş 4800 e satışa sunulmuş en ucuz ben bundan bahsediyorum
İnşallah o fiyatlara çıkar hocam bende çok istiyorum ama bilemiyorum ya içimde bir his var .d

Ben ilk satışlar olacağı için 4k diyorum. Vatandan alıcam yarın İnşallah. Bütün kasayı ordan alırsanız bi tık indirim oluyo ekran kartına haberiniz olsun.

Örnek : kasa alıyorsun anakart işlemci ram ssd kasa psu vs hepsini 1650s 2700 TL mesela. Sistemle beraber aldığın için 2200 e falan geliyor 1650s. Bu piyasada bile. Tabi o ekran kartı varsa.

Sistemle alanlara öncelik gösterebilirler bu arada. Daha çok parça aldığınız için. 3060 alacaklar uyanın 2 saat kaldı satışa açılırsa 😁
2 kuzenime de dedim hepsi farklı sitelere aynı anda giriş yapicak

İnşallah o fiyatlara çıkar hocam bende çok istiyorum ama bilemiyorum ya içimde bir his var .d

2 kuzenime de dedim hepsi farklı sitelere aynı anda giriş yapicak
Ben kendime almıcam bi öğretmen arkadaş oğluna alacak. Ben sistem diziyorum. 5 k ya kadar yolu var. İlk çıkanların bu kadar pahalı olacağını sanmıyorum. Kaldı ki zaten mining yapılmayacağı için ucuz olacağını en azından çıkış fiyatından az miktar fazla olacağını düşünüyorum. 4K - 4.5 K tahminim.

Geri