bu paraya benim yerime toplarmısın lütfen knk saolnası bu paralara böyle sistemler alabiliyosunuz pek anlam veremiyorum tek tek toplasan zaten daha ucuza gelir
21k bütçeye bi sistem önerir misin peki lütfen saol13400f aşırı gereksiz. 12400f bile fazlasıyla yeter. Psu ise çöp. Yeter ama aşırı kalitesiz. Ayriyeten sistem pahalı.
Gereksiz pahalı ve kötü, attığım sistem iyi demiyorum ama sizinkinden iyi hemde sizinkinden ucuzşöyle bi sistem topladım i5 13400F ile bu ekran kartı darboğaz yaşatır mı varsa başka tavsiyeleriniz de alırım.. birde power supply yeterli mi sizce kaldırır mı sistemi ?
Hocam çok daha kötü bu.Gereksiz pahalı ve kötü, attığım sistem iyi demiyorum ama sizinkinden iyi hemde sizinkinden ucuz
Sinerji Koios Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X OC 8GB RTX4060 [Cemal Can Canseven]
Sinerji Koios Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X OC 8GB RTX4060 [Cemal Can Canseven] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kanka örnek olarak attım zaten, çok daha kötü olan nedir, işlemcisi felan daha iyi ayrıca arada 4k fiyat farkı var neredeyseHocam çok daha kötü bu.
13400f 5600'ün içinden geçer, 3060 ti GDDR6X 3060'ın içinden geçer. İşlemci daha iyi falanda değil.Kanka örnek olarak attım zaten, çok daha kötü olan nedir, işlemcisi felan daha iyi ayrıca arada 4k fiyat farkı var neredeyse
sistem i5 ve 3060ti imiş ben i3 ve 3060 olarak görüp algılayıp yorum yaptım, şimdi sizin 13400F demenizle birlikte daha detaylı inceledim kusura bakmayın haklısınız evet13400f 5600'ün içinden geçer, 3060 ti GDDR6X 3060'ın içinden geçer. İşlemci daha iyi falanda değil.
hocam ben 3070 li hazır sistem bulamadım 21k ya görürseniz paylaşabilir misinizNeden topluyorsun gerçekten anlam dışı. Bu yaşlıların geleneksel olayları hep bağlı kalmaları, akıllarını değiştirmeleri gibi. Evet eskiden pc toplamak kârlıydı ama artık hazır almak daha kârlı bunu anlamak ve alışmak lazım. Topladığınız fiyata 3070 sistemler mevcut, AMD tarafında belki 6800 sistemlerde vardır. Sistem toplayarak paranızı pul etmeyin.
Gaminggende 19500 e 2 tane vardı 3070 i5 12400f lihocam ben 3070 li hazır sistem bulamadım 21k ya görürseniz paylaşabilir misiniz
Toplamamış zaten, hazır sistemin üzerinde özelleştirme yapmış. Sistem toplamak parayı çöp etmek değildir ve hazır sistemler her zaman karlı değildir. Giriş-Orta seviyede hazır sistemler bi tık karlı olabilir ama yüksek seviye sistemlerde değil mesela. Bu yüzden sistem toplamaya nefret kusmak çok saçma. Üstelik sistem toplamanın hazır sistemlere göre birçok avantajı var.Neden topluyorsun gerçekten anlam dışı. Bu yaşlıların geleneksel olayları hep bağlı kalmaları, akıllarını değiştirmeleri gibi. Evet eskiden pc toplamak kârlıydı ama artık hazır almak daha kârlı bunu anlamak ve alışmak lazım. Topladığınız fiyata 3070 sistemler mevcut, AMD tarafında belki 6800 sistemlerde vardır. Sistem toplayarak paranızı pul etmeyin.