oc versiyonsa bu sıcaklarda max 68 leri görür diye düşünüyorum o da oc versiyonsa stabil 60 civarlarında takılır.Sıfır
oc versiyonsa bu sıcaklarda max 68 leri görür diye düşünüyorum o da oc versiyonsa stabil 60 civarlarında takılır.Sıfır
Geçmeye değer diyorsun yanioc versiyonsa bu sıcaklarda max 68 leri görür diye düşünüyorum o da oc versiyonsa stabil 60 civarlarında takılır.
Gainward daha ilk ayda 80 gördüGeçmeye değer diyorsun yani
benim karttan örnek veriyim imzada var 42 derece şuan ve kasa aşağıda hava almayan bi konumda 70 derecede şuan delta forcetaSıfır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gainward 5070 var bende 80 görüyor satıp asus 5070 alsam değermi sence o kaç görür gibi
İlk aldığın zamanlarda kaç dereceydi
Hocam işte bende geçsemmi diye düşünüyorum ama pcie 5 destekli her kasa bulunmuyorbenim karttan örnek veriyim imzada var 42 derece şuan ve kasa aşağıda hava almayan bi konumda 70 derecede şuan delta forceta
Eğer 1080p ise gerek yokHocam asus prime nasıl sizce 3 fanlı 5070 o kaç görür tahminen max gainward var bende 80 görüyor satıp asus 5070 almayı düşünüyorum değermi
2kEğer 1080p ise gerek yok
İlk aldığın zamanlarda kaç dereceydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işte bende geçsemmi diye düşünüyorum ama pcie 5 destekli her kasa bulunmuyor
yani o zaman kasa psu da değişecek ne diyelim.
1080p dede 77 görüyor çok fark etmiyor yaniEğer 1080p ise gerek yok
Dm bakarmısın hocamyani o zaman kasa psu da değişecek ne diyelim.