Rtx 3060 ti mining performansı nedir?

mhmtgn46

80+
Reaksiyon skoru
2
Mining için Rtx 3060 ti almayı düşünüyorum getirisi ne kadar olur overclock ile veya farklı tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

Fiyatı önemli.

Kaç tane alıcan ?

Mining için Rtx 3060 ti almayı düşünüyorum getirisi ne kadar olur overclock ile veya farklı tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
Biraz geç kaldınız 3060 Tİ için, fiyatları aşırı derecede arttı

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane
Kaç tane alıcan ?
1 tane alacağım normalde oyun için alacaktım sonra mining yapmak mantıki geldi

Almak için geç kaldın

Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane alacağım
O zamanlarda ETH düşebileceği için çok kar edemezsiniz ama bir gelir sağlar ve 10 15 ayda kendi fiyatını amorti edebilir.

Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane

Mining yapmanızı tavsiye etmem 😊

RTX 3060 Ti fiyatları çok arttı ama bekleyip stok geldiğinde alırsanız başka tabii 60 mh/s kazım gücü var daha yükseltilebilir 63-64 mh/s gibi bunları 130W tüketim ile veriyor günlük kazancı yaklaşık 4 dolar bu da 30 lira civarı yapıyor aylık elektrik giderini çıkınca 800-900tl civarı getirisi olur tek bir kartın.

arkadaşa göre mining yapılan karlar 6 ay sonra çöp oluyor da o yüzden :D

yalnız mining düşünce ekran kartı alıp mining yapıcaksın

Geri