Biraz geç kaldınız 3060 Tİ için, fiyatları aşırı derecede arttıMining için Rtx 3060 ti almayı düşünüyorum getirisi ne kadar olur overclock ile veya farklı tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane alacağımBiraz geç kaldınız 3060 Tİ için, fiyatları aşırı derecede arttı
Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 taneBiraz geç kaldınız 3060 Tİ için, fiyatları aşırı derecede arttı
1 tane alacağım normalde oyun için alacaktım sonra mining yapmak mantıki geldiKaç tane alıcan ?
O zamanlarda ETH düşebileceği için çok kar edemezsiniz ama bir gelir sağlar ve 10 15 ayda kendi fiyatını amorti edebilir.Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane alacağım
Mining yapmanızı tavsiye etmemŞimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane
1 tane alacağım normalde oyun için alacaktım sonra mining yapmak mantıki geldi
Sebebi varmıMining yapmanızı tavsiye etmem![]()
arkadaşa göre mining yapılan karlar 6 ay sonra çöp oluyor da o yüzdenSebebi varmı
yalnız mining düşünce ekran kartı alıp mining yapıcaksınŞimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi almayı düşünmüyorum 2.5 aya alacağım malum ekran Kart stok sıkıntısı var ek olarak 1 tane
1 tane alacağım normalde oyun için alacaktım sonra mining yapmak mantıki geldi