Rtx 3060 ti Sistem @Admin

Olmaz merak etme giderim en kötü 10 kişi tutar itopyaya gider herbirine aynı bilgisayardan aldırtırırım
Senin kadar inatçısını da ilk defa görüyorum, baya güldüm buna.
10 tane alınca haber ver de daha çok güleyim.

13 k 9 k arası olsa çok uygun olurda umarım bu seferde güzel iş çıkartır kral emeğiyle yapan tek donanımarşivi çnkü
zaten 8 dememim sebebi bu en düşük fiyatı v.o.k sunmuştu belki ona esinlenir de ona göre f/p çıkarır diye
10 olursa da hakkını vermiş bir şey olur diye düşünüyorum

Bir sal be bir sal 10 tane ne aç gözlü müsün ben sistem alıcam alamıyoeum sizin gibiler yüzüne sistemi olup sistem alanlarada sinirim bozuluto 6 yılda 15k yı zor topladım siatem alcam diye adam 10 tane alcam diyor ayıp be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bir zeki sensin tabi
Aga ben mavi ekran yiyorum sürekli şahsıma ait bir tane düzgün sistem bulamadım bu sefer sistem güzel olucak .
Ve dediğine katılıyorum millet aç 10 pc nedir :D

Aga ben mavi ekran yiyorum sürekli şahsıma ait bir tane düzgün sistem bulamadım bu sefer sistem güzel olucak .
Ve dediğine katılıyorum millet aç 10 pc nedir :D
Aç gözlü napcak alcak gidicek 15k dan satcak kar etcek sözde kul hakkına giricek millet enayimi sana sistem alsın 1k ver alıyım der itopya mağazadan alamaz bu arada siteden alır sadece kart bilgilerinede bakabilirler her hakları var

13 k 9 k arası olsa çok uygun olurda umarım bu seferde güzel iş çıkartır kral emeğiyle yapan tek donanımarşivi çnkü
Hocam neden öyle dedin ki bu işe emek veren az kişi de olsa yine de var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,815
Üyeler
186,246
Son üye
SweetyFox
Geri