Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 3060 vs RX6600XT

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
En iyi modellerden birisi değil. En iyi model. Gaming X' den 8 ROG' dan 9-10 derece daha serin.
Hocam ama msi gaming x kötü değil demi çünkü onu alıcağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyi modellerden birisi değil. En iyi model. Gaming X' den 8 ROG' dan 9-10 derece daha serin.
Birde YouTube da benchmark kanalı var en iyi rx6600xt dediğimizde power color red devil sonra msi gaming x ve asus rog yani bu 3den birini alsam üzmez beni.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Kesinlikle doğru marka takıntısına gerek yok asrock taş gibi karttır msi filan gerek yok ✌️💪

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Birde YouTube da benchmark kanalı var en iyi rx6600xt dediğimizde power color red devil sonra msi gaming x ve asus rog yani bu 3den birini alsam üzmez beni.
Phantom D üçünden de daha iyi.

En serin çalışması en iyi olduğu anlamına gelmez.
6+2Phase(50A Rated) Nichikon 12k(?)(Ch pro modelinde bunlar vardı ama bunda farklı sanırım) Ayrıca TPU testinde en iyi OC olan model de bu.

Bu arada MSI Gaming X PCB olarak bu modelden daha iyi. Ama aradaki farkın hiçbir etkisi yok.
1649183595269.png

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm

6+2Phase(50A Rated) Nichikon 12k(?)(Ch pro modelinde bunlar vardı ama bunda farklı sanırım) Ayrıca TPU testinde en iyi OC olan model de bu.

Bu arada MSI Gaming X PCB olarak bu modelden daha iyi. Ama aradaki farkın hiçbir etkisi yok.
Alıntıyı görüntüle
Hocam pcb nedir açıklarmısın birde oc olmayan modellerde oc yapabiliyormuyduk.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam pcb nedir açıklarmısın birde oc olmayan modellerde oc yapabiliyormuyduk.
Yapabilirsin. OC damgası falan önemsiz şeyler. Gaming X/ROG/Phantom D/Challanger Pro. Bunların hepsi çok iyi modeller. Ama soğutma da en başarılı olduğundan ve güzel 3 fanlı olduğundan Phantom D alır geçerim. PCB direkt kartın kendisi işte. PCB dışındaki şeyler kartın makyajı ve soğutması.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Yapabilirsin. OC damgası falan önemsiz şeyler. Gaming X/ROG/Phantom D/Challanger Pro. Bunların hepsi çok iyi modeller. Ama soğutma da en başarılı olduğundan ve güzel 3 fanlı olduğundan Phantom D alır geçerim. PCB direkt kartın kendisi işte. PCB dışındaki şeyler kartın makyajı ve soğutması.
Tamamdır reis ama benim tercihim msi gaming x olucak 8800tl alıcağım hem.

Sagittarius

80+ Silver
6600xt tokatlar hocam kesinlikle 6600xt alınmalı rtx 3060 daha ucuz olmadıkça alınmaz
Israrla amd demeni anlamiyorum bu bitceye gore belirlenir
Rtx 3060
DLSS Daha önde
RTX pelformansinda AMD parcalaniyor
Eger parasi varsa 3060 alsin RX6600XT alana kadar 6700Xt alsin bence sahsen 6700XT alinmali ucuzu varsa

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunların daha iyi olduğunu biliyorum zaten. ASRock'un yazılımsal problemleri ve ASRock'un desteğinin pek iyi olmaması gibi şeyleri de göz önünde bulundurursak "en iyi" diyemeyiz, "en iyilerden bir tanesi" diyebiliriz.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bunların daha iyi olduğunu biliyorum zaten. ASRock'un yazılımsal problemleri ve ASRock'un desteğinin pek iyi olmaması gibi şeyleri de göz önünde bulundurursak "en iyi" diyemeyiz, "en iyilerden bir tanesi" diyebiliriz.
Aynen size katılıyorum.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Arkadaşlar çok arada kararsızım ben rx6600xt alıcaktım ama şüphe içerisindeyim 2.elde satmak istedem direk satarmıyım ve performans olarak beni hangisi tatmin eder ve rtx2060s vardı onu sattım hangisi alırsam bana etkisi daha iyi olur cevaplarınızı bekliyorum.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Israrla amd demeni anlamiyorum bu bitceye gore belirlenir
Rtx 3060
DLSS Daha önde
RTX pelformansinda AMD parcalaniyor
Eger parasi varsa 3060 alsin RX6600XT alana kadar 6700Xt alsin bence sahsen 6700XT alinmali ucuzu varsa
Dostum
fiyatı uygun ama 200tl daha vermem gerek buna.

Dostum iyi fiyatta site güvenilir mi? bu bir diğeri ise garantisidir ve kalitesidir nasıldır acaba.

Top Bottom