öbür oyunlarıda deneyin mesela rdr 2 de internette full grafik te 90 fps alıyorsa sizde aynı şekilde deneyin kaç fps alıyorsunuz sorun cs de mi yoksa sistem de mi bir nebzede olsa anlaşılırİşin doğrusu diğer oyunlarda fpse çok dikkat etmedim. Özellikle csgoyu çok fazla oynadığım için fps değerlerini takip etme imkanım oldu. Valorant'da oynuyorum. Orada da 280 fln alıyorum ortalama ama galiba valorantda bu konuda bir sınırlama var çünkü bu değerleri geçtiğini pek görmedim daha yüksek sistemlerde de.
D-dostum kötü bir haberim var. Rdr2ye sahip değilim . Ancak far cry 5 oyununa sahibim.İsterseniz orada bir performans testi yapıp atabilirim buraya.Cs Go da sanırım her şeyin ayarı en yüksekte ( ultra olarak da geçiyor olablir oyunda ) 300 fps civarlarındaydım. Rdr2 indirip tüm ayarları ultraya alıp fps inize bakın. O oyunda netleşir gerçek performans
Evet dediğiniz gibi bunu yapacağım. Sizlere de atarım testi.öbür oyunlarıda deneyin mesela rdr 2 de internette full grafik te 90 fps alıyorsa sizde aynı şekilde deneyin kaç fps alıyorsunuz sorun cs de mi yoksa sistem de mi bir nebzede olsa anlaşılır
ben sadece örnek verdim sahip olduğunuz oyunlarda deneyinD-dostum kötü bir haberim var. Rdr2ye sahip değilim . Ancak far cry 5 oyununa sahibim.İsterseniz orada bir performans testi yapıp atabilirim buraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet dediğiniz gibi bunu yapacağım. Sizlere de atarım testi.
Bende de Far Cry Primal var 5 yok :/D-dostum kötü bir haberim var. Rdr2ye sahip değilim . Ancak far cry 5 oyununa sahibim.İsterseniz orada bir performans testi yapıp atabilirim buraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet dediğiniz gibi bunu yapacağım. Sizlere de atarım testi.
çözdünmü kardom sorunu aynı sorunu bende alıyorumÖncelikle herkese merhaba. RTX 3060ti sistemimde olması gerekenden az fps alıyorum. Örneğin forza horizon 4 oyununda 1080p full ayarlarda benchmark testlerinde ortalama 150 fps alırken ben 90-120 arası fps alıyorum. Sistem özelliklerim aşağıda.
Ryzen 7 3700x
msi mpg b550 gaming plus
gygabyte rtx 3060ti gaming oc pro
2x8 3600 mhz ram
750w 80+bronze güç kaynağı
Bunun sebebi ne olabilir? Aynı durum CS:GO'da da geçerli. Low ayarlar 1080p'de 250-300 fps alıyorum. Benchmarklarda 450 ortalamalarda geziyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.