Neler Yeni

RTX 3060Ti Sistem Start Almıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Uzay montaj kullanıyorum çalıştırmak için PWR Btn pinlerine dokunmam gerekiyor, ha dediğinin onunla alakası yokmuş tamam RAM’leri çıkarttım fakat ekran kartını takmama gerek var mı sökülüydü şuan.
Takmana gerek yok. Fanlar stabil dönecek mi ondan emin olmak istiyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anakartta bir sıkıntı olabilir hocam. Benim fikrim o yönde.
Amazona yarın değişim talebi açıyorum, umarım anakarttandır da çok uğraşmam.
Yükte gitti bir de ben furmark testi yapılırken içeri yemek yemeye gitmeden önce anakart ve ekran kartına dokunmuştum bir kaç yerine bir yerlere kısa devre yaptırmış olabilir miyim?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Amazona yarın değişim talebi açıyorum, umarım anakarttandır da çok uğraşmam.
Yükte gitti bir de ben furmark testi yapılırken içeri yemek yemeye gitmeden önce anakart ve ekran kartına dokunmuştum bir kaç yerine bir yerlere kısa devre yaptırmış olabilir miyim?
Anakartta olmuş olabilir hocam. Çünkü durup dururken böyle bir şey yapmaz. Ekran kartında sorun olduğunu düşünmüyorum. O parçaları çıkardık ama gene açılmadı.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anakartta olmuş olabilir hocam. Çünkü durup dururken böyle bir şey yapmaz. Ekran kartında sorun olduğunu düşünmüyorum. O parçaları çıkardık ama gene açılmadı.
Anakartı tespitlerimiz üzerine kargoya verdim, Amazon’dan bir satıcıdan almıştım değişim yapmasalar bile biz iade yapacağız paranızı sorun olmayacak dediler içim rahatladı biraz olsa da.
Umarım anakarttandır da çok uğraşmam.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anakart servise gitti serviste hiçbir sıkıntı çıkmadan çalışmış, güç kaynağını mı garantiye vereyim şimdi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Anakart servise gitti serviste hiçbir sıkıntı çıkmadan çalışmış, güç kaynağını mı garantiye vereyim şimdi?
Anakartta ya da PSU'da sorun olduğunu düşünmüştük. Anakartta yanılmışız o zaman hocam. PSU'yu gönder bakalım.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anakartta ya da PSU'da sorun olduğunu düşünmüştük. Anakartta yanılmışız o zaman hocam. PSU'yu gönder bakalım.
Daha önce sinerji’ye iade veya değişim verdin mi bir yerde takıldım da?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Maalesef hocam vermedim.
Sorunlu parça güç kaynağıymış bugün bilgisayarcıya gidip başında izledim başka güç kaynağı taktığımızda sıkıntısız start aldı sistem, benimki kısa devreye düşüyor galiba.
Corsair video ve denediğim çözüm yöntemlerini istedi bende yarın video çekip atacağım.

Top Bottom