Rtx 3060ti Vs Rx 6750 XT ???

polat_syd

80+
Reaksiyon skoru
8
İkisi arasında kaldım. Nvidia pahalı oluyor fakat daha iyiymiş gibi düşünüyorum. Oyun dışında render gibi işlerde yapmayı istiyor. Hem oyun hem render için hangisi beni tatmin eder?

6750xt oyun anlamında 3060Ti'den çok büyük farklar olmasa da daha iyi bir kart. Render olarak ise çok daha önde bir kart. Nvidia veya amd gibi bi takıntınız yoksa 6750xt alın geçin derim.

İkisi arasında kaldım. Nvidia pahalı oluyor fakat daha iyiymiş gibi düşünüyorum. Oyun dışında render gibi işlerde yapmayı istiyor. Hem oyun hem render için hangisi beni tatmin eder?
valla ben geçen haftalara kadar amd tercih ederdim yüksek ihtimalle ama birden rx6800ü bile 3060ti'ya değiştim. Bilmiyorum yayın açısından, render açısından, shadowplay gibi programlar bence nvidiayı çok öne atıyor. Önceden de biliyordum ama Valorant E-Sporcusu olmak istiyorum nvidianın teknolojileri daha cazip gelmeye başladı. O yüzden 3060ti diyorum.

kanka sana şöyle diyim bende rx 6700 xt var bak 2 k ultrada hayvan gibi fps alıyo gow olsun valo olsun dy 2 de olsun ama rt açmaya çalışınca fps yok oluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,210
Üyeler
188,718
Son üye
dewilhors
Geri