3060Ti bence daha mantıklı.İkisi arasında kaldım. Nvidia pahalı oluyor fakat daha iyiymiş gibi düşünüyorum. Oyun dışında render gibi işlerde yapmayı istiyor. Hem oyun hem render için hangisi beni tatmin eder?
valla ben geçen haftalara kadar amd tercih ederdim yüksek ihtimalle ama birden rx6800ü bile 3060ti'ya değiştim. Bilmiyorum yayın açısından, render açısından, shadowplay gibi programlar bence nvidiayı çok öne atıyor. Önceden de biliyordum ama Valorant E-Sporcusu olmak istiyorum nvidianın teknolojileri daha cazip gelmeye başladı. O yüzden 3060ti diyorum.İkisi arasında kaldım. Nvidia pahalı oluyor fakat daha iyiymiş gibi düşünüyorum. Oyun dışında render gibi işlerde yapmayı istiyor. Hem oyun hem render için hangisi beni tatmin eder?
kanka sana şöyle diyim bende rx 6700 xt var bak 2 k ultrada hayvan gibi fps alıyo gow olsun valo olsun dy 2 de olsun ama rt açmaya çalışınca fps yok oluyoİkisi arasında kaldım. Nvidia pahalı oluyor fakat daha iyiymiş gibi düşünüyorum. Oyun dışında render gibi işlerde yapmayı istiyor. Hem oyun hem render için hangisi beni tatmin eder?
hehhhh bide bu var tabii 15 20 bin lira verip çökme riski olan ekran kartına para vermek mantıksız geliyor günümüz şartlarında.3060ti > watman riski
Watmanın çözümü var dostum3060ti > watman riski