2080 ti da yaptığı gibi yaparsa net 1.Aslında GİGABYTE sıvı soğutmalı ekran kartlarını çıkarırsa rahat 1.'liği alır.
kanka 16k benim elime geçse palit almak yerine daha iyisini almazmıydınSenin için hepsi epica
Epic!
Mesaj otomatik birleştirildi:
16.000 civarı birazcık kazıklandım ama olsun
Palit GameRock MSI Gaming X Trio'dan daha iyi2080 ti da yaptığı gibi yaparsa net 1.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka 16k benim elime geçse palit almak yerine daha iyisini almazmıydın
kanka 16000 tl benim için baya bir fazla bütçe bu arada çünkü elimde 16 k olsa neye yatırcamı bilmez en aptalca geleni alırdım sanırımPalit GameRock MSI Gaming X Trio'dan daha iyi
Ayrıca 16.000 çok fazla bir bütçe değil. En azından Rog Strix veya EVGA FTW3 alacak kadar fazla bir bütçe değil.
Buna Rambo_87'nin bir sözüyle cevap vereceğim:HOF > rog strix.![]()
![]()
Yani Asus Rog Strix RTX 3070 alacağıma Palit RTX 3080 almak herhalde 500 kat daha mantıklı öyle söyleyeyim sana.kanka 16000 TL benim için baya bir fazla bütçe bu arada çünkü elimde 16 k olsa neye yatırcamı bilmez en aptalca geleni alırdım sanırım
Kimse öyle extreme OC'li kullanmaz zaten. Sanmam yani.Rog Strix almayın falan diye o kadar laf ettik ama adamlar yapıyor
750 Amper VRM'ler var Rog Strix'de bi zahmet olsun
Ama ben hala fiyat farkına değdiğini düşünmüyorum![]()
Hocam yakında oc yapa yapa beyniniz de overclocklanacak haaMerhaba herkese, Bugün 3D Mark benchmark programının yarışmak için paralı versiyonunu aldım.
Birkaç saat overclock denemeleri ile Ryzen 5 3600 ve RTX 3070 kullanan insanlar arasından en iyi 85. oldum.
2. resimde gördüğünüz üzere 8000-10.000 aralığında puan yakalayabilen sadece 121 kişi var 85. oldum.
Şuan 1. sırada oturan kişi 2200 MHz Core clock vermiş gerçekten çok etkileyici (tabii ki de Rog Strix)
Palit Gamerock 3070 ile yaptım bunları tam model vermek gerekirse.
Açıkçası 1. olabileceğimi sanmıyorum ama biraz daha uğraşsam 50. olabilirim veya o civar.
Rog Strix'e yetişemese bile Paliti tebrik ediyorum bence gayet iyi iş çıkardı.
Bugün @RevDeisDou 5500XT ve R3 3100 kullananlar arasında dünya rekorunu kırdı zaten (Natural habitatında bir RevDeisDou)
Bende ondan gaza geldim
Heyecanımı paylaşmak istedim sizinle benim için önemli bir gelişme
![]()
I scored 8 824 in Port Royal
AMD Ryzen 5 3600, NVIDIA GeForce RTX 3070 x 1, 16384 MB, 64-bit Windows 10}www.3dmark.com
O modelin Power limiti ve VRM'leri nasılAslında GİGABYTE sıvı soğutmalı ekran kartlarını çıkarırsa rahat 1.'liği alır.
Kardeşim palit 3080 yerine niye asus 1650s almadın ? Nasıl Soğutacaksın o ekran kartını ?Tabloda Rog Strixin hemen altında 2 tane Palit var
Palit gücü
Kendimizce yapıyoruz işteHakaret etmek gibi olmasın ama tarih 85.'leri hatırlamaz.
OC version modeli %125 Power Limit alıyorO modelin Power limiti ve VRM'leri nasıl